Vizsgálatot indítanak a szemsérült fiú ügyében

Propeller
-
  19.04.27 11:19 Belföld

Hárít és hallgat a szaktárca a gyerek kálváriája ügyében. A Népszava megkérdezte az egészségügyért felelős Emberi Erőforrások Minisztériumát, nem kellene-e szerintük újragondolni a sürgősségi betegellátást, miután a héten egy 2 éves kisfiút, akinek bot fúródott a szemébe, csak azután láttak el a SOTE Szemészeti Klinikáján, hogy az anya…

5 kapcsolódó hír

A népegészségügyi központ vizsgálja a szemsérült kisfiú ügyét

HVG
-
  19.04.27 11:29 Életmód

A népegészségügyi központ április 26-án vizsgálatot indított annak a kétéves kisfiúnak az ügyében, akinek szemét végül csak 21 órával a balesete után műtöttek meg – írja a Népszava, amely szerint arról nem nyilatkozott a központ, hogy mi a vizsgálat célja, tárgya, határideje.

Nem fogadta a kórház a sérült kétévest

HáziPatika
-
  19.04.28 08:02 Egészség

Több mint húsz órán keresztül nem jutott megfelelő ellátáshoz egy húsvét előtti csütörtökön szemsérülést szenvedett kisfiú Budapesten. Az esetről édesanyja számolt be a közösségi médiában.

Fideszes agymosottak fenyegetik azt az édesanyát, akinek a gyermekét 4 kórház sem látott el bottal a szemében!

OLKT
-
  19.04.27 11:07 Vélemény

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki annak a kétéves gyermeknek az esete, aki kirándulás közben bottal megsértette a szemét, és a nagybudapesti egészségügyi ellátásban keringve több kórház is elutasította az ellátását, és pontos diagnózishoz csak a sérülés után 21 órával jutott. Most pedig fideszes trollok alázzák és fenyegetik az édesanyát,…

A népegészségügyi központ vizsgálatot indított a szemsérült kisfiú kálváriájának ügyében

Index
-
  19.04.27 10:01 Belföld

Egy gyerek szemét bot sértette meg, a második kórházban látták el, a kórházak szerint ők nem hibáztak, az ÁNTSZ utódja megvizsgálja az esetet.

Vizsgálatot indítottak a szemsérült kisfiú ügyében

Népszava
-
  19.04.26 20:57 [N/A]

Hárít és hallgat a szaktárca a gyerek kálváriája ügyében, de a Nemzeti Népegészségügyi Központ „figyel” a történtekre. (Belföld)