Legalább négy hónap kell a Notre-Dame stabilizálásához

HírTV
-
  19.04.26 19:40 Külföld

Az épület biztosítása ugyanolyan kényes, mint időigényes feladat.

4 kapcsolódó hír

Rossz tanácsot adott a pap, fizetett a biztosító

Azenpenzem
-
  19.04.26 06:34 Külföld

Sokan meglepődtek, hogy a párizsi Notre Dame nem volt biztosítva tűz ellen. Az állami épületeket általában máshol sem biztosítják. Az egyházak azonban többnyire óvatosabbak. Angliában és az USA-ban pedig a biztosítók kifejezetten versengenek a templomi biztosítások piacán.

Meggyengült a Notre-Dame falszerkezete, nem bírna ki egy komolyabb szélvihart

Körkép
-
  19.04.25 21:03 Külföld

Nyitókép forrása: cnn.com   A párizsi Notre-Dame elvesztette ellenállását a széllel szemben a múlt héten kitört tűzvész okán –írja az AFP francia hírügynökség az első statikai felmérésekre hivatkozva. A tűzben megsemmisült tetőszerkezet, a meggyengült falszerkezet és a megroppant boltozat miatt a székesegyház épülete már csak 90 km/órás…

Legalább négy hónap kell a Notre-Dame stabilizálásához

Magyar Szó
-
  19.04.26 21:13 Külföld

Jelentős biztosításra és megerősítésre szorul a párizsi Notre-Dame székesegyháznak az április 15-i tűzben a parázs és a tűzoltók vízsugarai által megrongálódott épületszerkezete, mielőtt nekilátnának az építmény állapotának felméréséhez - írta pénteken internetes oldalán a Le Figaro című francia napilap.

Kiderült: ennyi idő kell a Notre-Dame épületének stabilizálásához

Blikk
-
  19.04.26 19:26 Külföld

Jelentős biztosításra és megerősítésre szorul a párizsi Notre-Dame székesegyháznak az április 15-i tűzben a parázs és a tűzoltók vízsugarai által megrongálódott épületszerkezete, mielőtt nekilátnának az építmény állapotának felméréséhez – írta pénteken internetes oldalán a Le Figaro című francia napilap.