Patkányügy: Tarlós visszavágott a zuglói polgármesternek

ATV
-
  19.04.25 08:31 Belföld

A főpolgármester szerint több ugyan a patkány Budapesten annál, mint amit elfogadható állapotnak lehetne nevezni, de csökken az észlelések száma. Karácsony Gergely pedig a parkolási botrány miatt beszél szerinte a patkányokról.

4 kapcsolódó hír

Tarlós: folyamatos a patkányirtás

Propeller
-
  19.04.25 09:43 Belföld

Tarlós István főpolgármester közlése szerint a fővárosi patkányirtásért felelős cég folyamatosan végzi a munkáját, a tavaly augusztustól idén márciusig tartó időszakban csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál. Fotó: Kovács Tamás/MTI A főpolgármester az ATV Start…

Tarlós belebukhat a patkányinvázióba

Hírklikk
-
  19.04.26 06:17 Belföld

Tavaly óta egyértelműen elszaporodtak a patkányok Budapesten. Folyamatosan érkeznek a jelzéseket a lakosság részéről, hogy éppen hol láttak rágcsálót. Amíg a főpolgármester és a fideszes városvezetők össze-vissza beszélnek, a rágcsálóirtó cég nem kapta meg a rendkívüli irtásra szánt pluszforrást.

Így változott a patkányok száma Budapesten

Ripost
-
  19.04.25 11:20 Belföld

Tarlós István főpolgármester közlése szerint a fővárosi patkányirtásért felelős cég folyamatosan végzi a munkáját, a tavaly augusztustól idén márciusig tartó időszakban csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál.

Tarlós a patkányirtásról

MedicalOnline
-
  19.04.25 11:09 Gazdaság

Tavaly augusztustól idén márciusig csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál.