Pálffy Ilona: Kilenc pártlistára lehet majd szavazni

Magyar Nemzet
-
  19.04.25 12:15 Választás

AZ NVI elnöke azt mondta valós veszélyként kell tekinteni a cyber támadásokra, hiszen a választások során eddig majdnem minden országot érte ilyen támadás.

4 kapcsolódó hír

EP-választás: Két párt sem tudta összegyűjteni az ajánlásokat, csak kilenc listára lehet szavazni

ATV
-
  19.04.26 08:59 Választás

Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.

Az EP-választás eredménye hatással lesz az önkormányzati választásokra is

Promenad
-
  19.04.26 06:56 Színes

A pártok leadták az EP-választáson való részvételhez szükséges húsz-húszezer aláírást, és a Nemzeti Választási Iroda hitelesítette a listákat. Szakértők szerint az ellenzéki pártok inkább az őszi önkormányzati választásokra készülnek, és nem foglalkoznak a májusi európai parlamenti választásokkal - ismertette a Híradó.hu.

Kilenc lista lesz az EP-szavazólapon, két pártot leszedett az NVB

Népszava
-
  19.04.25 17:11 [N/A]

Az utolsó pillanatban becsúszott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Magyar Munkáspárt, az Egységes Magyar Nemzeti Néppárt és a Tea Párt Magyarország viszont lekerült. (Belföld)

Pálffy Ilona: Kilenc pártlistára lehet majd szavazni

Gondola
-
  19.04.25 14:12 Belföld

Kilenc pártlistára lehet szavazni a májusi európai parlamenti választáson, ugyanis két jelölő szervezet nem tudta összegyűjteni az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket – jelentette be Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorákban