Még a fideszesek is úgy hiszik, ellopják az EU-s pénzeket itthon

HVG
-
  19.04.25 10:00 Belföld

A 15 éves EU-s tagság legnagyobb előnyének a Magyarországra érkező temérdek pénzt tartjuk, de úgy hisszük, a pénzeket ellopják. Az unió legnagyobb hátránya pedig a migráció – feleltük. Mindenre kiterjedő kutatást készített a Policy Solutions, amit a hvg.hu ismertet.

6 kapcsolódó hír

Még a Fidesz-szavazók többsége is azt mondja, hogy Magyarországon az EU-s pénzek nagy részét ellopják

168 Óra Online
-
  19.04.25 13:35 Belföld

A Policy Solutions reprezentatív közvélemény-kutatásában felmérte, hogy milyen az Európai Unió támogatottsága Magyarországon, mit jelent az EU a magyarok számára, és milyen jellemzőket kötnek hozzá. A kutatást a hvg.hu ismertette.

Imádják a magyarok az EU-pénzt, amit úgyis ellopnak a nagy többség szerint

Portfolio
-
  19.04.25 15:59 Gazdaság

A magyaroknak leggyakrabban az EU-pénzek jutnak eszükbe, ha az Európai Unióra gondolnak és toronymagasan ezt a területet tartják az uniós tagság legnagyobb előnyének, de közben csaknem háromnegyedük szerint a pénzek jelentős részét ellopják...

A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak

ATV
-
  19.04.25 17:43 Belföld

A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják.…

A fideszesek többsége szerint is ellopják az EU-s pénzeket

Hírklikk
-
  19.04.25 14:33 Belföld

15 év után – Az Európai Unió és a magyar társadalom címmel jelentett meg tanulmányt a Policy Solutions (PS) a nagy múltú németországi politikai alapítvánnyal, a Friedrich-Ebert-Stiftunggal közösen.

Még a fideszesek többsége szerint is problémás az uniós pénzek korrupt felhasználása

Index
-
  19.04.25 11:30 Belföld

Miközben a magyarok első gondolata az unióval kapcsolatban az érkező pénzek pozitív hatása. Érdekességek egy unióval kapcsolatos felmérésből.