Farkas Flórián: A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti

444
-
  19.04.25 08:03 Belföld

A Lungo Drom elnöke szerint a migránsok hoznák be Magyarországra a rasszizmust. Természetesen kiáll Orbán Viktor hét pontja mellett, ebben látja ugyanis biztonságunk zálogát.

12 kapcsolódó hír

Farkas Flórián: a cigányságra a migráció jelenti a legnagyobb veszélyt

Propeller
-
  19.04.25 11:11 Belföld

Széles szavazóbázist igyekszik a kormány mellé állítani. Fotó: Youtube Hosszú hallgatás után a Magyar Hírlapnak adott interjút Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke. A politikust az EP-választásról kérdezték, Farkas biztosította az olvasókat, hogy "a Lungo Drom kiáll Orbán 7 pontja mellett". A cigányság sorsát is meghatározhatja az…

MSZP: A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra Farkas Flórián és a Fidesz jelenti

Mandiner
-
  19.04.25 13:02 Vélemény

A hátrányos helyzetű romáknak csak az a szociális Európa nyújthat segítséget, amelynek megvalósítását tűzte ki céljául az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja.

Farkas Flórián: A migránsok magukkal hozzák a rasszizmust

HVG
-
  19.04.25 08:24 Belföld

Végre megszólalt a nyilvánosságot erőteljesen kerülő fideszes roma vezető, azt mondta, a legnagyobb fenyegetettség a migráció. Szerinte a cigányság sorsát is meghatározhatja az EP-választás eredménye.

Farkas Flórián: Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba

168 Óra Online
-
  19.04.25 09:54 Belföld

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Farkas Flórián, a Lungo Drom vezetője, amelyben kijelentette, hogy a május 26-i EP-választásnak hatalmas tétje van a roma társadalom számára is. 

Farkas Flórián szerint a legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti

24
-
  19.04.25 08:33 Belföld

A Lungo Drom elnöke azt szeretné hogy „az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára.”

A Farkas Flóriánok jelentik az igazi veszélyt a cigányságra

Hírklikk
-
  19.04.25 12:11 Belföld

Nyilatkozott a Magyar Hírlapnak Farkas Flórián, a Lungo Drom cigányszervezet vezetője. Annak a Magyar Hírlapnak, amely valamikor újság volt, és amely mára a Fidesz propagandakiadványává fajult. Ez a Farkas Flórián ugyanaz az ember, aki egy időben romaügyi biztosként a cigányság felzárkóztatásáért volt felelős. Híd a munka világába,…

MSZP: a legnagyobb fenyegetést a cigányságra Farkas Flórián és a Fidesz jelenti

HírHugó
-
  19.04.26 00:50 Vélemény

A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra Farkas Flórián és a Fidesz jelenti Farkas Flórián azzal riogat, hogy ha nem a Fidesz nyer a májusi választáson, akkor kevesebb támogatást fognak kapni a romák Mondja ezt az az ember, aki képes volt a hátrányos helyzetű romák felzárkóztatására kapott több milliárd forintot, dőzsölésre, fényűző…

Farkas Flórián: A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti

Népszava
-
  19.04.25 13:53 [N/A]

„Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység” – közölte a Lungo Drom elnöke. (Belföld)

Farkas Flórián szerint a migráció a legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra

Népszava
-
  19.04.25 13:53 [N/A]

„Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység” – közölte a Lungo Drom elnöke. (Belföld)

Farkas Flórián szerint a migráció veszélyezteti leginkább a cigányságot

Népszava
-
  19.04.25 13:53 [N/A]

„Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység” – közölte a Lungo Drom elnöke. (Belföld)

Farkas Flórián ismét bebizonyította, hogy egy joystickkel irányított cigánybűnöző!

OLKT
-
  19.04.25 12:55 Belföld

A Lungo Drom is kiáll Orbán Viktor hét pontja mellett – osztotta meg gondolatait a Magyar Hírlappal Farkas Flórián, a szervezet elnöke.   A fideszes romák első embere Orbán Viktor hét pontja előtt a cigány férfit kazánba záró Pócs János mellett állt ki. A cigányság sorsát is meghatározhatja az Ep-választás eredménye, óriási...

A nap híre: A Lungo Drom és Farkas Flóri is kiáll Orbán Viktor "programja" mellett

Zsúrpubi
-
  19.04.25 09:34 Belföld

Farkas Flóri a Magyar Hírlappal osztotta meg azon váratlan fordulatot eredményező gondolatait, melyek szerint támogatják Orbán hét pontját, mert hát - és most jól figyelj - a legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti.