A Mueller-jelentés után zuhan Trump népszerűsége

HVG
-
  19.04.20 15:02 Külföld

Idei mélypontjára esett Donald Trump amerikai elnök népszerűsége, miután Washingtonban részlegesen közzétették azt a jelentést, amelyben Robert Mueller arról számolt be, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztás előtti kampányban volt-e összejátszás Trump és a New York-i üzletembert támogató Oroszország között.

5 kapcsolódó hír

Trump: A Mueller-jelentés egyes megállapításai "marhaságok"

HírTV
-
  19.04.19 19:09 Külföld

"Marhaságoknak" minősítette a Mueller-jelentésben szereplő, rá vonatkozó egyes megállapításokat pénteki Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.

Trump: a Mueller-jelentés marhaság

Napi
-
  19.04.19 19:08 Külföld

"Marhaságoknak" minősítette a Mueller-jelentésben szereplő, rá vonatkozó egyes megállapításokat pénteki Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök - írja az MTI.

Trump keményen bírálta a Mueller-jelentést

Infostart
-
  19.04.19 19:20 Külföld

"Marhaságoknak" minősítette a Mueller-jelentésben szereplő, rá vonatkozó egyes megállapításokat pénteki Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.

Trump Trónok Harca-mémmel ünnepelte a Mueller-jelentés sajtótájékoztatóját

ContextUs
-
  19.04.20 11:00 Külföld

Trump egy mémet osztott meg a Twitter-oldalán, amit a nagysikerű Trónok harca sorozat inspirált. A képen maga az elnök látható a sorozat betűtípusát használó felirattal.

Trump: Oroszország nem változtatta meg a 2016-os amerikai elnökválasztás eredményét

Körkép
-
  19.04.19 10:29 Külföld

Nyitókép: gamestar.hu   Donald Trump meg van győződve arról, hogy az orosz befolyás a 2016-os elnökválasztás előtt nem változtatta meg annak végeredményét.   Az amerikai elnök csütörtöki twitter bejegyzésében egyúttal megvádolta elődjét, Barack Obamát, hogy tudott az oroszok aktivitásairól, de nem tett semmit azok ellen.   Trump…