Gyula a harmadik legkeresettebb uticél húsvétkor

Gyulatelevízió
-
  19.04.17 13:35 Életmód

Több mint a négyszeresére nő a belföldi turizmus forgalma a húsvéti hosszú hétvégén az áprilisban szokásos adatokhoz képest, a tavalyi húsvéti időszakhoz viszonyítva pedig 87 százalékos a bővülés. Az átlagos foglalási érték 53 ezer forint, és jellemzően két éjre szól – derült ki a Szállás.hu foglalási adataiból. A szállásfoglaló portál MTI-nek küld

3 kapcsolódó hír

Eger, Hajdúszoboszló és Gyula a toppon

Életforma
-
  19.04.18 18:00 Életmód

Megtelnek a wellness-szállodák a négynapos húsvéti hosszú hétvégén a Szallas.hu foglalási adatai szerint. Egy átlagos áprilisi hétvégéhez képest majd négyszeresére, míg a tavalyi húsvéthoz képest csaknem a duplájára nő a forgalom. Főtt sonkával, tojásfestéssel és állatsimogatóval várják a szállásadók vendégeiket.

A tavaszi szünet külföldön

Turizmus
-
  19.04.18 13:52 Utazás

Javában zajlik a tavaszi szünet: rengeteg cikket olvashattunk már arról, hogy idén több mint a négyszeresére nőtt a belföldi turizmus a korábbi években megszokott áprilisi adatokhoz képest.

Wellnessben húsvétolunk - Szeged, Makó és Mórahalom is népszerű

Délmagyar
-
  19.04.18 08:38 Megyei

Dübörög a belföldi turizmus, tömegesen utaznak el a magyarok, több mint négyszeresére nő a belföldi turizmus forgalma a húsvéti hosszú hétvégén. Megtelnek a wellness-szállók.