Czunyiné Bertalan Judit: A választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra

Magyar Nemzet
-
  19.04.18 13:18 Belföld

A politikus a kisbéri piactéren tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: az ország válasza egyértelműen a magyar családok támogatása a migrációra és a népesedéspolitikai kérdésekre.

6 kapcsolódó hír

A választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra

Lokál
-
  19.04.18 11:40 Választás

A májusi európai parlamenti választások tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra, és folytathassuk azt a politikát, mely Magyarországot az Európai Unió biztonságos országává tette - hangoztatta csütörtökön Kisbéren Czunyiné Bertalan Judit, a térség fideszes országgyűlési képviselője.

A kormány tovább hergel migránshordák tömegeivel

Propeller
-
  19.04.18 19:55 Választás

Brüsszel "bevándorláspárti többsége" el akarja tagadni a migrációs nyomás nyilvánvaló adatait az európai parlamenti választás közeledtével, a hetes cikk szerinti eljárással pedig politikai nyomást gyakorol Magyarországra a kormány migrációs politikája miatt – mondta csütörtökön Varga Judit. A Miniszterelnökség európai uniós…

Czunyiné: A választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra

hirado.hu
-
  19.04.18 11:29 Belföld

Elmondta, az ország válasza egyértelműen a magyar családok támogatása.

Brüsszel bevándorláspárti többsége el akarja tagadni a migrációs nyomás nyilvánvaló adatait

Promenad
-
  19.04.19 07:42 Megyei

Brüsszel „bevándorláspárti többsége” el akarja tagadni a migrációs nyomás nyilvánvaló adatait az európai parlamenti választás közeledtével, a hetes cikk szerinti eljárással pedig politikai nyomást gyakorol Magyarországra a kormány migrációs politikája miatt – mondta csütörtökön a szlovén fővárosból telefonon az MTI-nek Varga Judit.

Cristian Unteanu: A 2019-es romániai európai parlamenti választás képlete: populizmus és közömbösség

Főtér
-
  19.04.19 06:55 Határtalan

Mioritikus hazánk derék vezetői afféle téttelen edzésnek tekintik az európai parlamenti választásokat, a közelgő hazai választási háború előtt.

Fidesz: A családok támogatása a válasz a migrációra :D

Zsúrpubi
-
  19.04.19 04:30 Vélemény

Kormánypárti politikusok sajtótájékoztatóit olvasni leginkább fájdalmas műfaj, de olykor azért csak talál benne valami szórakoztatót az ember. Ezúttal már ott mosoly szökött az arcomra, hogy megláttam: Czunyiné Bertalan Judit a kisbéri piactéren tartott sajtótájékoztatót, a migrációról.