Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is elvált

Propeller
-
  19.04.18 08:42 Bulvár

Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is elváltnak számít: egy Los Angeles-i bíróság pénteken mondta ki, hogy a pár nem házas többé. A bírósági döntés révén Angelina Jolie Pitt neve visszaváltozott Angelina Jolie-ra. Jolie és Pitt jogi képviselői folyamodtak a bírósághoz azért, hogy a házaspár tagjairól kimondja, ezentúl egyedülállók. Erre azért

4 kapcsolódó hír

Angelina Jolie és Brad Pitt közös borral debütál hazánkban

Noizz
-
  19.04.17 14:06 Bulvár

Bizony, jól látjátok! Válásuk ellenére az egykori hollywoodi álompár ugyanis közös borával rukkol elő, amit ráadásul nálunk is meg lehet kapni.

Közös borral bódítja a magyarokat Angelina Jolie és Brad Pitt

BorsOnline
-
  19.04.17 09:00 Színes

A válás ellenére épp békülőfélben lévő sztárpár rozéját nálunk is meg lehet megvásárolni. A provence-i nedű különleges, még ha a sztárok nem is saját lábukkal taposták a szőlőt.

Angelina és Brad már nincs együtt, de borukat most megkóstolhatod a VinCE Budapesten

Só&Bors
-
  19.04.16 14:00 Recept

A legdrágább magyar száraz fehérbor, Angelina Jolie és Brad Pitt közös provence-i borászatának vadonatúj rozéja, valamint magnum palackokból kínált prémium champagne-ok sora –  a VinCE Budapest Wine Show-n mindez megkóstolható. A rendezvény április 25-27. között várja az érdeklődőket a Várkert Bazárban. A VinCE…

Elvált az álompár, hivatalosan is vége Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának

168 Óra Online
-
  19.04.18 08:49 Életmód

Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is elváltnak számít. Egy Los Angeles-i bíróság pénteken mondta ki, hogy a pár nem házas többé.