Csomagot osztott a rászorulóknak Herczeg Tamás

Körös Hírcentrum
-
  19.04.18 14:18 Megyei

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is segített a rászorulóknak húsvét alkalmából a Békéscsabai, Sarkantyú utcai Idősek Klubjában, ahol 100 000 forintot ajánlott fel tartós élelmiszerek vásárlására. Rendszeresen segíti a nehéz sorban élőket Herczeg Tamás, télen tűzifára, karácsonyfára adakozott, most pedig a húsvét közeledtével…

4 kapcsolódó hír

Herczeg Tamás tartós élelmiszerekből álló csomagot osztott

Beol
-
  19.04.18 12:36 Belföld

Az országgyűlési képviselő nyugdíjasokat támogatott, melyet a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény nyugdíjasklubjaiba juttatott el.

Segélycsomagokkal támogatja a rászorulókat Kárpátalján a Katolikus Karitász

Szoljon
-
  19.04.17 16:08 

Több mint kétszáz, nehéz helyzetben élő családot és idős egyedülállót segít húsvét előtt tartós élelmiszerekből és édességekből álló csomagokkal Kárpátalja tizenegy településén a Katolikus Karitász, az adományok kiszállítása szerdán kezdődött Ungváron.

Húsvéti segélycsomagokat kapnak a rászorulók Kárpátalján

Gondola
-
  19.04.17 15:59 Külföld

Több mint kétszáz, nehéz helyzetben élő családot és idős egyedülállót segít húsvét előtt tartós élelmiszerekből és édességekből álló csomagokkal Kárpátalja tizenegy településén a Katolikus Karitász, az adományok kiszállítása szerdán kezdődött Ungváron

Adományt gyűjtöttek a rászorulóknak Szalkán

Szon
-
  19.04.17 09:01 Megyei

Mátészalka - A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége mátészalkai csoportja harmadik éve gyűjtött tartós élelmiszert a húsvétot megelőző időszakban a rászorulóknak.