Irán válaszolt a Forradalmi Gárdát sújtó amerikai döntésre

Kitekintő
-
  19.04.16 21:58 Külföld

Az iráni parlament, a medzslisz kedden terrorizmust támogató kormánynak nyilvánította az amerikai vezetést, valamint hivatalosan is a terrorszervezetek listájára helyezte az Egyesült Államok hadseregének Közel-Keletért felelős Középső Parancsnokságát.

11 kapcsolódó hír

Trump az USA jemeni háborúban játszott szerepe érdekében vétózott

Kitekintő
-
  19.04.17 09:19 Külföld

Donald Trump amerikai elnök kedden este megvétózta azt az április elején elfogadott kongresszusi határozatot, amelynek értelmében megvonnák a Szaúd-Arábia vezette koalíció támogatását a jemeni háborúban.

Trump a lejtőn taposna bele masszívan a gázba

Napi
-
  19.04.15 15:20 Külföld

Donald Trump amerikai elnök ismét kritizálta az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed-et. Szerinte lazítani kéne akkor is, ha a gazdaság növekszik és a munkanélküliség alacsony. Ha a Fed így tenne, még jobban pörögne az amerikai gazdaság, a részvényárfolyamok még magasabban járnának, s mindezt infláció nélkül.

Trump vétózott

Napi
-
  19.04.17 07:46 Külföld

Donald Trump amerikai elnök kedden este megvétózta azt az április elején elfogadott kongresszusi határozatot, amelynek értelmében megvonnák a Szaúd-Arábia vezette koalíció támogatását a jemeni háborúban.

Notre-Dame: Trump is felajánlotta a segítségét

ProfitLine
-
  19.04.17 05:00 Külföld

Donald Trump amerikai elnök együttérzését fejezte ki Emmanuel Macron francia államfőnek a Notre-Dame székesegyház leégése miatt, és felajánlotta Washington segítségét a helyreállításhoz - tájékoztatott keddi közleményében Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője.

Trump vétót emelt a háborús döntés ügyében

Infostart
-
  19.04.17 06:44 Külföld

Donald Trump amerikai elnök megvétózta azt az április elején elfogadott kongresszusi határozatot, amelynek értelmében megvonnák a Szaúd-Arábia vezette koalíció támogatását a jemeni háborúban.

Notre-Dame – Trump együttérzését fejezte ki és felajánlotta Washington segítségét

Közszolgálat
-
  19.04.17 02:33 Külföld

Donald Trump amerikai elnök együttérzését fejezte ki Emmanuel Macron francia államfőnek a Notre-Dame székesegyház leégése miatt, és felajánlotta Washington segítségét ...

Irán visszaterroristázta az amerikaiakat

Index
-
  19.04.16 19:57 Külföld

Közben a képviselők halálos fenyegetésekkel üzentek az Egyesült Államoknak és Izraelnek.

Trump együttérzését fejezte ki és felajánlotta Washington segítségét a Notre Dame újjáépítéséhez

Debreceni Nap
-
  19.04.16 18:56 Külföld

Donald Trump amerikai elnök együttérzését fejezte ki Emmanuel Macron francia államfőnek a Notre-Dame székesegyház leégése miatt, és felajánlotta Washington segítségét a helyreállításhoz – tájékoztatott keddi közleményében Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője. “Az Egyesült Államok a francia polgárok, Párizs városa és az ebben…

Terrorizmust támogató kormánynak nyilvánították az Egyesült Államok vezetését

Parameter
-
  19.04.16 18:37 Külföld

Az iráni képviselők a keddi ülésen emellett halálos fenyegetéseket skandáltak az Egyesült Államokkal és Izraellel szemben, a Forradalmi Gárdát pedig az Iráni Iszlám Köztársaság elengedhetetlen részének nevezték - számolt be minderről az IRIB állami televízió. Az iszlám köztársaság parlamentje ezzel Donald Trump amerikai elnök…

Republikánus kihívója akadt Donald Trump amerikai elnöknek

Demokrata
-
  19.04.16 10:33 Vélemény

Republikánus kihívója akadt Donald Trump amerikai elnöknek a 2020-as elnökválasztásra.