A Notre Dame Európa történelmének a szimbóluma

HírTV
-
  19.04.16 19:22 Külföld

Elkezdődött az EP-választások előtti utolsó plenáris ülés Strasbourgban. Zöldhegyi Katalin tudósítónk a helyszínről jelentkezett.

4 kapcsolódó hír

A román jogállamiság miatt aggódik a Bizottság

Mandiner
-
  19.04.15 21:37 Külföld

Románia jogállamiságáról vitatkoztak Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén. Monica Macovei, az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) politikusa azon véleményének adott hangot, hogy Románia „bűnös diktatúrába süllyed vissza”

Az emberiség háza nemsokára összeomlik – cselekvésre sürgetett a 16 éves svéd aktivista az Európai Parlamentben

Mérce
-
  19.04.16 13:58 Gazdaság

A svéd diáklány kedden látogatást tett az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén, majd délután beszédet mondott az EP környezetvédelmi Bizottsága előtt.

Utoljára ülésezik a választások előtt az Európai Parlament

Parameter
-
  19.04.16 10:58 Határtalan

A májusi EP-választások előtti utolsó ülésen persze további témákat is megvitatnak majd, köztük a munkafeltételek átláthatóbbá tételét, a félrevezető online tartalmakat és a külső határvédelmet is. Szociális Európa Az EP-képviselők a héten szavaznak a munkafeltételek átláthatóbbá és kiszámíthatóbbá tételéről. Az irányelv célja biztosítani, hogy…

Csáky Pál: Legyen a hulladékmegelőzés prioritás

Felvidék.ma
-
  19.04.16 00:01 Határtalan

Csáky Pál, EP-képviselő a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében kifejti: a petíciók témái és a bennünk felmerült problémák alapján született meg a Petíciós Bizottság állásfoglalása, amelyet a közelmúltban fogadott el az Európai Parlament plenáris ülése.