Átadták a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjakat

infoVáros
-
  19.04.16 11:30 Megyei

Nagy sikerrel és rengeteg szavazattal zárult a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj idei kampánya, melynek során Önök csaknem 700, a gyógyítás iránt elkötelezett, példaértékű munkát végző szakembert javasoltak.

4 kapcsolódó hír

Szakmák népszerűsítése Körmenden

Vaol
-
  19.04.17 00:00 Megyei

Idén is csatlakozott a Rázsó Imre Szakgimnázium és Szakközépiskola a Szakmák Éjszakája országos rendezvényhez. Múlt pénteken az esti órákban nyitott kapukkal várták az érdeklődőket.

Nagy sikerrel és rengeteg szavazattal zárult a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

Felvidék.ma
-
  19.04.16 17:02 Határtalan

Az idei kampányba csaknem 700, a gyógyítás iránt elkötelezett, példaértékű munkát végző szakembert javasoltak. A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj Közönségdíját nagy többséggel a felvidéki dr. Tandel Beáta, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet sebésze nyerte. A balassagyarmati sebész, dr. Tandel Beáta mottója: „Hittel és…

Az ajkai iskolában foglalkozásokkal ismerkedtek a továbbtanulók

Veol
-
  19.04.16 11:00 Megyei

A Veszprémi Szakképzési Centrum Szent Györgyi Albert Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma immáron harmadik alkalommal tartotta a Szakmák éjszakája rendezvényét, melyen kreatív, játékos formában, az iskola tanulóinak aktív közreműködésével ajánlották a szakmákat a pályaválasztás előtt álló diákok figyelmébe.

Megyénk tűzoltói mutatták be hivatásukat a Szakmák Éjszakáján

Heol
-
  19.04.15 16:00 Baleset-bűnügy

A Szakmák Éjszakája országos programsorozat keretén belül a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is bemutatta a nem mindennapi tűzoltói hivatást április 12-én, az Egri Szakképző Centrum Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában.