Salma Hayek férje óriás összeget adományoz a Notre Dame felújítására

Joy
-
  19.04.16 14:06 Baleset-bűnügy

A Notre Dame leégését követően világszerte emberek milliói fogtak össze, és adományoztak pénzt a felújításra. Köztük Salma Hayek férje is.

54 kapcsolódó hír

Összefog a világ: már most százmilliókat ajánlottak fel a Notre-Dame újjáépítéséhez

Privátbankár
-
  19.04.16 09:58 Baleset-bűnügy

Salma Hayek férje 100 millió euróval száll be, 200 milliót ajánl fel az LVMH luxusbrand-konglomerátum, és Japán is jelezte segítő szándékát. Itthon Szeged mozdult elsőként, 10 ezer eurót ajánlottak fel viszonzásul, amiért száznegyven éve Párizs segítséget nyújtott a nagy árvíz után Szeged újjáépítéséhez.

Lángokban áll a Notre-Dame

444
-
  19.04.15 19:23 Baleset-bűnügy

Nagyon durván ég a párizsi gótikus templom.

Lángokba borult a Notre-Dame

Magyar Nemzet
-
  19.04.16 07:17 Baleset-bűnügy

Először a közösségi médiában terjedtek a fényképek és a videók arról, ahogy hatalmas füstfelhő borította be az eget a 850 éves gótikus épület felett.

Elemésztik a lángok Párizs ékkövét

HVG
-
  19.04.15 21:55 Baleset-bűnügy

A monumentális gótikus katedrális, a francia főváros egyik ikonikus épülete, amelyet évente tízmilliónál is többen keresnek fel.

Ég a párizsi Notre-Dame!

Mandiner
-
  19.04.15 19:36 Baleset-bűnügy

Lángol Párizs gótikus székesegyháza, az okok egyelőre nem tisztázottak, baleset eshetőségéről is beszélnek. A tűz tovább terjed, a tetőzet rövid idő alatt leégett, és beomlott a középső huszártorony is.

Rendkívüli: lángol a Notre Dame Párizsban

ATV
-
  19.04.15 19:29 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki hétfőn a párizsi Notre Dame székesegyházban. A lángok a világhírű épület középső tornyát elpusztították, a következő órák pedig kritikusak abból a szempontból, hogy egyáltalán megmenthető lesz-e a Notre Dame. A műkincsek állítólag biztonságban vannak, a tűzoltók most az északi torony összedőlését próbálják megakadályozni. Közben…

Iszonyatos pusztítást végzett a tűz a Notre-Dame-ban, az épület szerkezetét sikerült megmenteni

168 Óra Online
-
  19.04.16 06:23 Baleset-bűnügy

A lángokat kedd hajnalra sikerült megfékezni. Összeomlott az épület huszártornya és odaveszett a teljes tetőszerkezete, a kőből készült váz azonban megmenekült. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, a restaurálás évekig tarthat.

Rendkívüli hír: lángol a párizsi Notre-Dame

Jókora füstfelhő van körülötte, a rendőrség kiürítette a környéket.

Pánik Párizsban- Ég a Notre Dame!

Femcafe
-
  19.04.15 20:16 Baleset-bűnügy

Lángokban áll a 850 éves katedrális.

Még mindig ég a Notre Dame, itt nézheti élőben az oltási munkálatokat

Propeller
-
  19.04.15 21:56 Baleset-bűnügy

Hétfő este kigyulladt és már több órája ég hatalmas lángokkal a párizsi Notre Dame. A BBC élőben közvetíti, hogy éppen mi zajlik az égő templom körül. Még nem tudni, mi okozta a tüzet, a temlomban épp renoválási munkálatok folytak, amikor kigyulladt. A BBC elsődleges információi szerint a tűz a restaurálási munkálatokhoz felállított…

Notre-dame-i tűz: ennyi maradt a székesegyházból, bejelentették az újjáépítést

NLC
-
  19.04.16 07:38 Baleset-bűnügy

Odaveszett a kúp alakú huszártorony, de a két másik tornyot és a kőből készült szerkezetet sikerült megmenteni. Emmanuel Macron bejelentette: újjáépítik a Notre Dame-ot. Közben világszerte adománygyűjtés indult, Salma Hayek férje máris hatalmas összeget ajánlott fel, de Szeged is segít.

Iszonyatos tűzvész Párizsban: lángokban áll a Notre-Dame + fotó, videó

Pénzcentrum
-
  19.04.15 19:39 Baleset-bűnügy

Lángol a Notre-Dame Székesegyház Párizsban. Az első fotók és videók alapján a katedrális felső része gyulladt ki, komoly füstfelhőbe burkolva az épületet. A katedrális környékét kiürítették, a helyszínen több száz tűzoltó...

Drámai videók! Zokogva imádkoztak a franciák

Lokál
-
  19.04.16 09:20 Baleset-bűnügy

Kigyulladt és órákon át égett a francia főváros, Párizs egyik jelképe, a Notre Dame székesegyház hétfő este, a nagyhét első napján, a tűz következtében összeomlott az épület huszártornya és odaveszett teljes tetőszerkezete.

Komoly dolog derült ki a repülőgépes tűzoltásról

Vezess
-
  19.04.16 09:38 Tudomány

Kigyulladt és órákon át égett a francia főváros, Párizs egyik jelképe, a Notre-Dame-székesegyház, az oltás kapcsán pedig sok helyen felmerült a repülőgépek alkalmazásának kérdése. Ami nem is annyira egyszerű, mint hinnénk.

Notre-Dame: képeken a felbecsülhetetlen kár

24
-
  19.04.16 10:12 Baleset-bűnügy

A tűz következtében összeomlott az épület huszártornya és odaveszett teljes tetőszerkezete.

Egy ikonikus épület története: a párizsi Notre-Dame

Nők Lapja
-
  19.04.16 16:57 Baleset-bűnügy

A Notre-Dame Párizs, de talán a világ legismertebb és leglátogatottabb gótikus temploma, amelyet évente nagyjából 13 millió ember tekint meg.

Lángokban áll a Notre Dame

Hírklikk
-
  19.04.15 20:11 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki hétfő este a párizsi Notre Dame székesegyházban. A tűzoltóság tájékoztatása szerint a lángok a világhírű épület felső részében pusztítanak, a felújítás alatt álló gótikus stílusú templom felett hatalmas füstfelhő látható.

Gyász és elszántság a Notre Dame leégése után - friss hírek és galéria

Infostart
-
  19.04.16 06:25 Baleset-bűnügy

Kigyulladt és órákon át égett a francia főváros, Párizs egyik jelképe, a Notre Dame székesegyház hétfő este, a nagyhét első napján. Összeomlott az épület huszártornya és odaveszett teljes tetőszerkezete, de a fő szerkezetét meg tudták menteni.

Lángokban áll a párizsi Notre-Dame

KárpátHír
-
  19.04.15 19:50 Határtalan

A székesegyház teljes tetőszerkezete ég, a füstöt messziről is jól

Tűz ütött ki a párizsi Notre Dame székesegyházban

Magyar Szó
-
  19.04.15 20:31 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki hétfő este a párizsi Notre Dame székesegyházban a tűzoltóság és a rendőrség tájékoztatása szerint, a lángok a világhírű épület felső részében pusztítanak, a felújítás alatt álló gótikus stílusú templom felett hatalmas füstfelhő látható.

Notre-Dame: a tűz eloltva, nemzetközi gyűjtést indítanak

Azonnali
-
  19.04.16 07:19 Baleset-bűnügy

A tűzoltók nagyon sok értéket megmentettek, megmenekült a katedrális kincstára is. Egy francia milliárdos máris fölajánlott százmillió eurót.

Videókon, ahogyan lángol a párizsi Notre-Dame teljes tetőszerkezete

Nyugat
-
  19.04.15 22:08 Baleset-bűnügy

A templomban épp renoválási munkák folytak.

Muszlim migránsok a közösségi médiában ünneplik a Notre-Dame leégését

Dunaújváros
-
  19.04.16 16:25 Baleset-bűnügy

A közösségi médiában, elsősorban a Facebookon és a Twitteren rengeteg, nagyrészt Párizsban élő muszlim migráns ünneplésbe kezdett, miután kigyulladt a francia főváros és egyben a keresztény világ egyik legfőbb jelképe, a több mint 850 éves Notre-Dame székesegyház - írja az Origo.

Megmenekült a teljes pusztulástól a hétfőn kigyulladt Notre Dame

Múlt-kor
-
  19.04.16 10:21 Baleset-bűnügy

Sikerült megmenteni a párizsi Notre Dame székesegyház szerkezetét és tornyait a teljes pusztulástól - közölte hétfőn késő este a francia tűzoltóság egyik vezetője.

Macron: újjáépítjük a Notre Dame-ot

Turizmus
-
  19.04.16 09:56 Baleset-bűnügy

Emmanule Macron francia államfő ígéretet tett arra, hogy újjáépítik Párizs 850 éves gótikus katedrálisát, amiben április 15-én ütött ki tűz.

Megfékezték a Notre-Dame jelentős részét elpusztító tüzet - A teljes tetőszerkezet elpusztult

Kalohírek
-
  19.04.16 09:14 Baleset-bűnügy

A Notre-Dame tetőszerkezetét teljes egészében elpusztító tüzet mostanra megfékezték, kontrollálják a lángokat mondta a CNN-nek európai idő szerint valamivel hajnali kettő után a párizsi rendőrség szóvivője.

Megmenekült a Notre-Dame nagy része

A hajnali órákra el tudták oltani a Notre-Dame székesegyházban fellobbant tüzet. Mint azt a szakértők megosztották, azért nehéz ilyen helyzetben a templomok oltása, mert rengeteg faanyag található az épület szerkezetében, ami akár több száz éves is lehet. Hétfőn kora este kapott lángra a párizsi ikonikus Notre-Dame székesegyház. Körülbelül…

Még mindig izzanak a Notre Dame falai

Promenad
-
  19.04.16 06:45 Baleset-bűnügy

A csodálatos templom több mint 850 éve uralkodik a párizsi szívek felett, ezért is jelentett többszörös szomorúságot párizsiaknak, franciáknak, európaiaknak, keresztényeknek, jószándékú embereknek, hogy hétfőn kora este kigyulladt a párizsi Notre Dame székesegyház. Megsemmisült a teljes tetőszerkezet, leomlott a huszártorony. Komoly…

Talán sikerült megmenteni a Notre Dame-ot a teljes pusztulástól

Szoljon
-
  19.04.16 00:35 Baleset-bűnügy

A franciák újjáépítenék a katedrálist, várhatóan nemzetközi gyűjtést hirdetnek rá.

Notre Dame - A tűzoltók szerint sikerült megmenteni az épület szerkezetét a teljes pusztulástól

Parameter
-
  19.04.15 23:44 Határtalan

A gótikus székesegyházban, a francia főváros egyik jelképében a kora esti órákban keletkezett a tűz, a lángok a világhírű épület felső részében pusztítottak. A tűz következtében összeomlott a felújítás alatt álló katedrális kúp alakú tornya, a huszártorony, és a teljes tetőszerkezet odaveszett. A tűzoltóság közölte: egy tűzoltó súlyosan megsérült

Lángokban a párizsi Notre-Dame

OrientPress
-
  19.04.15 20:18 Baleset-bűnügy

A tűzoltók megkezdték a lángokban álló párizsi Notre-Dame székesegyház környékének kiürítését. A történelmi épület hétfő este gyulladt ki, a katasztrófa miatt Emmanuel Macron francia államfő lemondta az aznapra tervezett televíziós beszédét.

Ég a párizsi Notre-Dame székesegyház

Bors Online
-
  19.04.15 20:06 Baleset-bűnügy

Kigyulladt hétfőn a párizsi Notre-Dame székesegyház, a lángok a világhírű épület felső részében pusztítanak, az épület felett hatalmas füstfelhő látható. Egyelőre nincs olyan hír, hogy gyújtogatásról lenne szó.

Most kaptuk: ég a párizsi Notre-Dame Székesegyház

Ripost
-
  19.04.15 20:03 Baleset-bűnügy

Hatalmas lángokkal ég Párizs belvárosában a Notre Dame Székesegyház.

Lángol a párizsi Notre Dame székesegyház

Dehir
-
  19.04.15 20:02 Baleset-bűnügy

Párizs - A tűzoltóság tájékoztatása szerint a lángok a világhírű épület felső részében pusztítanak, az épület felett hatalmas füstfelhő látható.

Lángokban áll a párizsi Notre-Dame

Vásárhely24
-
  19.04.15 20:00 Baleset-bűnügy

Kigyulladt hétfőn a párizsi Notre-Dame székesegyház, a lángok a világhírű épület felső részében pusztítanak, az épület felett hatalmas füstfelhő látható.

Rendkívüli: Lángokban áll a Notre-Dame tornya

ContextUs
-
  19.04.15 19:57 Baleset-bűnügy

Cikkünkben élő videóban kísérheti figyelemmel az eseményeket!

Kigyulladt a párizsi Notre Dame

VG
-
  19.04.15 19:48 Baleset-bűnügy

Összeomlott a lángokban álló torony és a tetőszerkezet is beszakadt. A tűzoltók nem biztosak abban, hogy meg tudják fékezni a lángok terjedését a tetőszerkezetben.

Teljesen beomlott a párizsi Notre-Dame-székesegyház tetőszerkezete

Maszol
-
  19.04.15 19:45 Baleset-bűnügy

A rendőrség a környéket kiürítette.

Lángokban áll a Notre-Dame Székesegyház Párizsban

Hajózás
-
  19.04.15 19:45 Baleset-bűnügy

A Notre-Dame („Mi Asszonyunk”) Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma, a Párizsi főegyházmegye főszékesegyháza.

Lángol a Notre Dame (Fotók+Videó)

Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame-ban, ami jelenleg is hatalmas lángokkal ég. Még nem tudni, mi okozta a tüzet, de a templomban épp renoválási munkák folytak – közölte a BBC. A Notre-Dame („Mi Asszonyunk”) Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma, a Párizsi főegyházmegye főszékesegyháza, emlékeztet a 444.hu cikke. Horrible…

Lángokban áll a Notre-Dame székesegyház

Ugytudjuk
-
  19.04.15 19:44 Baleset-bűnügy

A templom egyik tornya ledőlt, éjszakára lettek úrrá a tűzön.

Lángokban áll a Notre-Dame

MaHu
-
  19.04.15 19:42 Baleset-bűnügy

A katedrális felújítása közben kaphatott lángra a csodálatos épület.

Hatalmas lángokkal ég a párizsi Notre-Dame

Népszava
-
  19.04.15 19:36 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki a katedrálisban, óriási füstfelhők borítják be környéket. (Külföld)

Lángokban a párizsi Notre Dame

Demokrata
-
  19.04.15 19:30 Baleset-bűnügy

A tűzoltók szerint sikerült megmenteni az épület szerkezetét a teljes pusztulástól.

Ég a párizsi Notre-Dame székesegyház

Origo
-
  19.04.15 19:27 Baleset-bűnügy

Hatalmas füstfelhő van az épület mögött.

Tűz ütött ki a párizsi Notre Dame székesegyházban

Közszolgálat
-
  19.04.15 16:34 Baleset-bűnügy

A tűzoltók megkezdték a lángokban álló párizsi Notre Dame székesegyház környékének kiürítését. A történelmi épület hétfő este gyulladt ki, a ...

Videón a drámai pillanat: így omlott le a Notre-Dame huszártornya

Blikk
-
  19.04.15 21:46 Baleset-bűnügy

Megörökítették a drámai pillanatot, amikor a párizsi Notre-Dame fő tornya leomlott, majd a lángok martalékává vált.

Lángokban: így ég a párizsi Notre-Dame!

RTL Klub
-
  19.04.15 20:00 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame katedrálisban, ahol épp renoválási munkálatok folytak. Az épület teteje hatalmas lángokkal ég. A Notre-Dame Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma. Az alapkövét 1163-ban tették le. A francia forradalom alatt majdnem teljesen elpusztult, de 1845 után az eredeti tervek alapján újjáépítették. Tavaly a francia…

Lángol a Notre-Dame-székesegyház - frissítjük!

Győr Plusz
-
  19.04.15 19:41 Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki hétfőn a párizsi Notre-Dame-székesegyházban a tűzoltóság tájékoztatása szerint.

Most jött a hír: kigyulladt a párizsi Notre Dame

Faktor
-
  19.04.15 19:20 Baleset-bűnügy

A füst messziről is jól látható.