Nem is gondolnád, hogy Gwendoline Christie kivel látná szívesen együtt a karakterét a fináléban!

Joy
-
  19.04.15 07:08 Film

Gwendoline Christie, a Trónok harca színésznője nagyon hálás a sorozatnak, hiszen egyértelműen pozitív irányba változtatta meg a karrierjét.

10 kapcsolódó hír

Így készültek a Trónok harca sárkányai

HVG
-
  19.04.15 11:33 Film

Soha nem látott látványt ígér a Trónok harca utolsó évada, amit többek között a rendkívüli alapossággal kidolgozott vizuális effekteknek köszönhetünk.

Elkezdődött a Trónok harca utolsó évada - kritika

Noizz
-
  19.04.15 08:36 Film

A Trónok harca utolsó, 8. évadának első részét már milliók várták betegesen izgulva, de végre eljött a pillanat, és a türelem meghozta a gyümölcsét. De vajon még mindig zseniális ez a sorozat, vagy egy kicsit megkopott?

5 dolog, amit a legjobban várok a Trónok harca utolsó évadában

Sorok között
-
  19.04.14 14:16 Film

Hétfőn hajnalban végre elstartol a Trónok harca utolsó évada. Keserédes lesz a búcsú, hiszen már csak hat rész van hátra – igaz, ezek hosszabbak lesznek a szokásosnál. Mint sokan mások, én is nagyon várom már a lezárást, tele vagy kérdésekkel, gondolatokkal. Össze is gyűjtöttem, hogy mit várok legjobban a nyolcadik évadban –…

Daenerys Targaryen vagy Cersei Lannister kormányzott jobban?

KönyvesBlog
-
  19.04.14 15:30 Könyv

A Trónok harca már régen túlmutatott önmagán: egyrészt milliók várják április 15-ét, amikor végre elstartol a befejező évad, melyben - sok más mellett - végre talán kiderül, kié lesz a Vastrón (bár, mint Stemler Miklós, a könyvciklus fordítója-szerkesztője interjúnkban elmondta, ez a sorozat fő kérdése, és nem a regényeké), ezzel együtt viszont a s

4 dolog, amit örökre megváltoztatott a Trónok harca, és 4 dolog, amit a Trónok harca sem tudott megváltoztatni

IGN
-
  19.04.15 07:48 Film

Ilyen hatással (nem) volt a sorozat a mozgóképvilágra Ma hajnalban elstartolt a Trónok harca fináléja, így itt az ideje annak, hogy számot vessünk, miben (nem) volt hatással a mozgóképvilágra a sorozat.

Nézz bele a Trónok harca következő részébe

Player
-
  19.04.15 12:18 Film

Máris itt a nyolcadik évad második részének trailere, ami rövid, de egy-két elég érdekes pillanatot tartalmaz ahhoz, hogy már baromira várjuk a jövő hetet.

Trónok harca - A Hét Királyság igaz története

Digital Hungary
-
  19.04.15 11:00 Média

Hét véráztatta és fordulatokban gazdag évad után hamarosan minden eldől. A Trónok harca írója, George R.R. Martin leszögezte, hogy az eposz „keserédes” véget ér. Az április 15-én debütáló 8. évadban bármi megtörténhet, és a kirakós darabjai várhatóan csak az utolsó pillanatban kerülnek a helyükre.

Ezt a tíz karaktert szeretnénk holtan látni a Trónok harca utolsó évadában

Player
-
  19.04.14 08:30 Film

Holnap hajnalban kezdetét veszi a világsikerű kultsorozat utolsó évada. Soroljuk, kik azok, akiket mindenképpen az elhullottak között szeretnénk látni.

A Trónok harca utolsó évada előtt újabb pornóparódia készült a sorozathoz – galéria ????

Blikk
-
  19.04.15 06:07 Szex

Újabb pornóparódia készült a Trónok harca című sorozatról, amelynek vészesen közeledik az utolsó évada.