Egymilliárd dolláros csalással vádolják Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanbefektetőjét

MFor
-
  19.04.12 08:54 Gazdaság

Súlyos bűncselekményekkel vádolta meg egy New York-i befektetési alap az egyik leggazdagabb cseh üzletembert, Radovan Viteket, aki a Campona és a Pólus Center tulajdonosa. A cseh milliárdos érdekeltségébe tartozik több budapesti bevásárlóközpont, irodaház és hotel.

9 kapcsolódó hír

Egymilliárd dolláros csalással vádolják a Pólus Center tulajdonosát

168 Óra Online
-
  19.04.12 15:21 Belföld

Több mint egymilliárd dolláros (285 milliárd forintos) csalással vádolja a Pólus, a Campona és sok más magyar ingatlan tulajdonosát több amerikai és egy cseh befektető - írja a G7.hu.

Milliárdos csalással vádolják a Magyarországon is befektető cseh üzletembert

HVG
-
  19.04.12 14:10 Gazdaság

A Campona-, Pólus- és Europeum-tulajdonos Radovan Vitek egy amerikai alap szerint egymilliárd dollárral károsította meg őket.

Súlyos bűncselekménnyel vádolják a Pólus Center és a Campona tulajdonosát

Napi
-
  19.04.12 12:15 Otthon

Egymilliárd dolláros csalással vádolják az egyik leggazdagabb cseh üzletembert, Radovan Viteket, aki Magyarországon is az egyik legjelentősebb ingatlanbefektető, érdekeltségébe tartozik több budapesti bevásárlóközpont, irodaház és hotel - írta a G7.

Egymilliárd dollárt csalhatott el a Campona tulaja

24
-
  19.04.12 14:41 Gazdaság

Súlyos bűncselekményekkel vádolták meg az üzletembert.

Egymilliárd dolláros csalással vádolják a Campona és a Pólus Center tulajdonosát

G7
-
  19.04.12 06:46 Cégvilág

Színlelt veszekedések, eltitkolt cégek és strómanok – a kereset szerint Radovan Vitek cseh milliárdos, aki Budapesten is ingatlanmogul, fortélyosan vágta át partnereit.

Egymilliárd dolláros csalással vádolják a Pólus Center tulajdonosát

Ittlakunk
-
  19.04.12 10:42 Budapest 15. ker

Súlyos bűncselekményekkel vádolta meg egy New York-i befektetési alap az egyik leggazdagabb cseh üzletembert, Radovan Viteket, aki Magyarországon is az egyik legnagyobb ingatlanbefektető: az ő érdekeltségébe tartozik többek között a Pólus Center is.Azzal vádolják Viteket és a többségi tulajdonába tartozó CPI Property Groupot, hogy több mint…

Egymilliárd dolláros csalással vádolják befektetők a Campona cseh tulajdonosát

Népszava
-
  19.04.12 17:10 [N/A]

A vádlók szerint közel húsz éven át tartott a visszaélés-sorozat, amit az üzletember és társai színlelt veszekedésekkel próbáltak leplezni. (Gazdaság)

1,2 milliárd dolláros orvosi csalás Amerikában

MedicalOnline
-
  19.04.12 05:42 Egészség

Huszonnégy embert, köztük orvosokat és orvosi eszközökkel foglalkozó cégek tulajdonosait vádolják fogyatékkal élő és idős emberek átverésével – közli a BBC nyomán az Index.

Brutálisan bántalmaztak egy 5 hónapos babát Ötvöskónyiban

Startlap
-
  19.04.12 19:30 [N/A]

M. Richárd ügye furcsa fordulatot vett, egymilliárd dolláros csalásért felelhet a Pólus Center tulajdonosa, Puch eladta a Népszavát. Többek között ezekről olvashatsz esti hírösszefoglalónkban.