Snowden kiborult Assange elfogása miatt

ATV
-
  19.04.11 14:31 Külföld

Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus "a sajtószabadság sötét pillanatának" nevezte a Twitteren, hogy Londonban csütörtökön őrizetve vették Julian Assange-t.

9 kapcsolódó hír

Az oroszok nagyon aggódnak Assange-ért

HVG
-
  19.04.12 11:09 Baleset-bűnügy

A demokrácia keze a szabadság torkát fojtogatja – mondta Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő az után, hogy a brit hatóságok amerikai kérésre csütörtökön őrizetbe vették Julian Assange-t, a Wikileaks kiszivárogtató oldal alapítóját. Assange-t az utóbbi években többen azzal vádolták, hogy túl szorosan működött együtt Moszkvával.

Snowden: a sajtószabadság sötét pillanata Assange elfogása

Propeller
-
  19.04.11 18:00 Baleset-bűnügy

Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus "a sajtószabadság sötét pillanatának" nevezte a Twitteren, hogy Londonban csütörtökön őrizetbe vették Julian Assange-t. Julian Assange ausztrál oknyomozó újságíró érkezik a londoni…

Snowden: A sajtószabadság sötét pillanata Assange elfogása

Mandiner
-
  19.04.11 14:09 Külföld

„A +demokrácia+ keze a szabadság torkát szorongatja” – kommentálta az eseményeket Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője Facebook-bejegyzésében.

A WikiLeaks alapítója évekre börtönbe kerülhet – videó az őrizetbe vételről és az első reakciók

Media1
-
  19.04.11 21:12 Baleset-bűnügy

A sajtószabadság sötét pillanatának nevezte Edward Snowden, hogy őrizetbe vették Julian Assange-t, a WikiLeaks internetes szivárogtató portál alapítóját. A brit belügyminiszter viszont arról beszélt, hogy senki sem állhat a törvények felett. Eközben az Assange-t szexuális erőszakkal vádoló nők egyike új eljárást követel.

Snowden: Sötét pillanat Assange letartóztatása

24
-
  19.04.11 14:24 Külföld

Megszólalt a másik keresett szivárogtató.

„A sajtószabadság sötét pillanata” – Kitalálja, miről mondta ezt Edward Snowden?

Blikk
-
  19.04.11 15:02 Külföld

Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus "a sajtószabadság sötét pillanatának" nevezte a Twitteren, hogy Londonban csütörtökön őrizetve vették Julian Assange-t.

„A sajtószabadság sötét pillanata Assange elfogása”

Szabad Magyar Szó
-
  19.04.11 14:11 Külföld

Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus „a sajtószabadság sötét pillanatának” nevezte a Twitteren, hogy Londonban csütörtökön őrizetve vették Julian Assange-t. „A képek, amelyeken az ecuadori nagykövet behívja a titkosrendőrséget, hogy…

Snowden: a sajtószabadság sötét pillanata Assange elfogása

MaHu
-
  19.04.11 14:11 Külföld

Történelemkönyvekbe kerülnek.