Weisz Fanni lett a Lexus márkanagykövete

Médiapiac
-
  19.04.10 17:02 Média

Immár a hazai márkakereskedésekbe is megérkezett a merész formatervű vadonatúj Lexus UX crossover, amelyet a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert márka ’kreatív nagyvárosi felfedezőként’ aposztrofál.

4 kapcsolódó hír

Elismerten gyönyörű hölgy lett a Lexus UX hazai márkanagykövete

Autónavigátor
-
  19.04.11 08:24 Autó-motor

Különleges újdonság a Lexus legkisebb, kompakt SUV-ja, az immár hazánkban is kapható UX. Ehhez passzolóan különleges márkanagykövetet is kapott, Weisz Fanni személyében.

Világszép magyar nő népszerűsíti a hibrideket

Vezess
-
  19.04.11 06:00 Autó-motor

Weisz Fanni lesz a Lexus hazai márkanagykövete, aki egy UX-et használ 2019-ben. A divatos crossover bevezetésének évében a Lexus enyhít a márka legfőbb gondján, a szerviz- és kereskedőhálózat hiányán.

Weisz Fanni lett a Lexus UX márkanagykövete

Autóblog
-
  19.04.10 14:15 Autó-motor

Immár a hazai márkakereskedésekbe is megérkezett a merész formatervű vadonatúj Lexus UX crossover, amelyet az öntöltő hibrid modelljeiről ismert márka ’kreatív nagyvárosi felfedezőként’ aposztrofál. Az UX érkezését a Lexus egy különleges együttműködéssel ünnepli: a legzöldebb prémium autógyártó ugyanis az esélyegyenlőségi…

Weisz Fanni lett a Lexus UX márkanagykövete

Formula
-
  19.04.10 13:21 Autó-motor

Immár a hazai márkakereskedésekbe is megérkezett a merész formatervű vadonatúj Lexus UX crossover, amelyet a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert márka ’kreatív nagyvárosi felfedezőként’ aposztrofál. A sikervárományos UX érkezését a Lexus egy különleges együttműködéssel ünnepli: a legzöldebb prémium…