Verhofstadt: A Fidesz csak a félelemkeltéshez és a hazugságokhoz ért

HVG
-
  19.04.10 10:13 Belföld

A demokrácia elleni támadások, a korrupció és az egészségügy az igazi probléma, nem a menekültügy – mondta Guy Verhofstadt.

7 kapcsolódó hír

Újra nekimentek Orbánnak - válaszokat várnak

Napi
-
  19.04.10 08:32 Külföld

A magyarok már ott tartanak, hogy egyre inkább Európához fordulnak a saját hazájuk gondjai miatt, mert kormányuk nem ad válaszokat ezekre - véli az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője, Orbán Viktor miniszterelnök egyik régi bírálója.

Verhofstadt: Ez Orbán tudománya

24
-
  19.04.10 07:00 Külföld

Az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője szerint a magyarok nem bíznak már saját kormányukban.

"Orbán tudománya a félelemkeltés és hazugságok terjesztése"

Hírklikk
-
  19.04.10 07:52 Belföld

Orbán Viktor helyett már Európához fordulnak a magyarok, mert a saját kormányukban nem bíznak - mondta a Népszavának Guy Verhofstadt.

Fidesz tudománya a félelemkeltés és hazugságok terjesztése

OLKT
-
  19.04.10 10:31 Belföld

Orbán már megint előhúzta a migrációs kártyát, az egyetlen érvet, amivel évek óta dobálózik. Félelemkeltés és hazugságok terjesztése – ez a Fidesz tudománya, ám ennek semmi köze nincs a választók valódi problémáihoz – mondta a Népszavának Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Orbán…

Guy Verhofstadt: A Fidesz tudománya a félelemkeltés és hazugságok terjesztése!

OLKT
-
  19.04.10 10:01 Vélemény

Orbán már megint előhúzta a migrációs kártyát, az egyetlen érvet, amivel évek óta dobálózik. Félelemkeltés és hazugságok terjesztése – ez a Fidesz tudománya, ám ennek semmi köze nincs a választók valódi problémáihoz – mondta a Népszavának Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Orbán Viktor kormányfő…

"Félelemkeltés és hazugságok terjesztése - ez a Fidesz tudománya"

Népszava
-
  19.04.10 06:45 [N/A]

Orbán Viktor helyett már Európához fordulnak a magyarok, mert a saját kormányukban nem bíznak - mondta a Népszavának Guy Verhofstadt. (Belföld)