Derék fickó ez a novoszibirszki Janó

Életforma
-
  19.04.10 18:00 Életmód

Három anyától összesen tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál! A hancúrozó apróságok nagyon aranyosak, ám mivel veszélyeztetett fajról van szó, szaporításuknak természetvédelmi jelentősége is van.

6 kapcsolódó hír

11 vadkutya kölyök született az állatkertben

Ittlakunk
-
  19.04.11 06:51 Budapest 14. ker

Három anyától tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál az elmúlt hónapokban, amelyeket a napokban már a közönség is megtekinthet. Anya és két lánya csaknem egy időben, néhány hét eltéréssel hozta világra kölykeit.A három legidősebb kölyök februárban látta meg a napvilágot a Dorka nevű…

Tizenegy ritka ázsiai vadkutya kölyök született Budapesten

OrientPress
-
  19.04.11 10:20 Életmód

Három anyától összesen tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál. A hancúrozó apróságok nagyon aranyosak, ám mivel veszélyeztetett fajról van szó, szaporításuknak természetvédelmi jelentősége is van.

Már láthatók a ritka ázsiai vadkutya kölykök a budapesti állatkertben

ma.hu
-
  19.04.11 01:30 Belföld

Három anyától tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál az elmúlt hónapokban, amelyeket a napokban már a közönség is megtekinthet.

Egyszerre lett anyuka és nagymama Dorka, az Állatkert ázsiai vadkutyája

Népszava
-
  19.04.10 17:30 [N/A]

Három anyától összesen tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál. A vörös farkas néven is ismert veszélyeztetett állatok, Kipling A dzsungel könyve című művében dólként szerepelnek. (Zöldzóna)

Ritka ázsiai vadkutyakölykök születtek a fővárosi állatkertben

hirado.hu
-
  19.04.10 13:13 Belföld

Összesen tizenegy apróság cseperedik a veszélyeztetett ragadozóknál.

Ritka ázsiai vadkutya kölykök születtek

Közszolgálat
-
  19.04.10 10:02 Életmód

Három anyától összesen tizenegy kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó ázsiai vadkutyáknál. A hancúrozó apróságok nagyon aranyosak, ám ...