10 kapcsolódó hír

A kormány most már azt mondja, kész újra megvizsgálni a CEU ügyét

HVG
-
  19.04.09 13:29 Belföld

Szél Bernadett írásbeli kérdésére a Miniszterelnökség államtitkára nagyjából megismételte, amit Orbán Viktor korábban a bajoroknak ígért.

Már nem olyan harcias a kormány a CEU ügyében, de még mindig nincs konkrét garancia az egyetem működésére

168 Óra Online
-
  19.04.09 15:07 Belföld

Szél Bernadett írásbeli kérdést intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz a CEU ügyében. A független országgyűlési képviselő arról kérdezte a miniszterelnököt, hogy kap-e a CEU  jogi garanciát arra, hogy továbbra is Magyarországon működhessen. Orbán Viktor ugyanis a bajor kormánynak küldött levelében azt írta, hogy nem tesz keresztbe a…

A CEU Budapesten marad, valahogy

24
-
  19.04.09 07:56 Külföld

A kormány kész újra megvizsgálni az egyetem működését. 

Úgy tűnik, meghátrál a kormány CEU-ügyben

Napi
-
  19.04.09 10:18 Belföld

Egy hivatalosnak tekinthető kormányzati nyilatkozatból úgy tűnik, a kormány meghátrál a Közép-európai Egyetemmel két éve kirobbant vitájában.

Újra megvizsgálja a kormány a CEU ügyét?

Eduline
-
  19.04.09 11:21 Karrier

„A Müncheni Műszaki Egyetem részvétele a magyar felsőoktatásban a CEU-val való együttműködés keretében semmilyen akadályba nem ütközik” – idézi a 444 a Miniszterelnökség államtitkárát, aki Szél Bernadett független országgyűlési képviselő kérdésére válaszolt.

A kormány kész újra megvizsgálni a CEU ügyét

Népszava
-
  19.04.09 07:46 [N/A]

Nincs akadálya, hogy a Müncheni Műszaki Egyetemmel együtt működjön Budapesten a CEU, hangzott el a parlamentben - Weber ultimátumának ezzel minden pontját teljesítette Orbán. (Belföld)

Az EPP súlyától hajlik az a derék

FüHü
-
  19.04.09 11:17 Vélemény

“A Müncheni Műszaki Egyetem részvétele a magyar felsőoktatásban a CEU-val való együttműködés keretében semmilyen akadályba nem ütközik” – válaszolta a 444 híre szerint Szél Bernadett független országgyűlési képviselőnek Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára. “A Kormány Bajorország részvételét olyan bizalomerősítő lépésnek…

CEU: Vizsgálják az egyetemet

RTL Klub
-
  19.04.09 18:30 [N/A]

Megvizsgálja a kormány, hogy a CEU a jövőben amerikai, német és magyar diplomákat is kiadhasson - ezt írta Szél Bernadett független képviselőnek küldött válaszában Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára. Szél Bernadett szerint a kormány válaszából kiderül: húzzák az időt, hogy elkerüljék a botrányt az EP választás előtt.

Váratlan bejelentés, Orbán meghátrál CEU-ügyben

Hírklikk
-
  19.04.09 11:35 Belföld

Nincs akadálya, hogy a Müncheni Műszaki Egyetemmel együtt működjön Budapesten a CEU, hangzott el a parlamentben - Weber ultimátumának ezzel minden pontját teljesítette Orbán.