Jakab István: Sorsdöntő lesz a májusi voksolás

Magyar Nemzet
-
  19.04.08 18:29 Választás

Sorsdöntőnek nevezte a Magosz elnöke a májusi európai parlamenti választást, amely szavai szerint értékválasztás lesz az erős nemzetek Európája és az európai egyesült államok között.

5 kapcsolódó hír

Jakab István: Sorsdöntő lesz a májusi voksolás

hirado.hu
-
  19.04.08 20:20 Gazdaság

A voksolással hosszú időre eldől a magyar vidék sorsa.

Sorsdöntő lesz a májusi EP-választás

Agrotrend
-
  19.04.09 10:45 Gazdaság

Jakab István szerint Magyarország EU-tagságával kötelezettségeket vállalt, de jogokat is szerezett, amelyekről nem szabad lemondani.

Ez bűncselekmény! Migránsokkal riogatta a gazdákat a Magosz Kdnp-s elnöke!

OLKT
-
  19.04.09 09:20 Belföld

Sorsdöntőnek nevezte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségének (Magosz) elnöke hétfőn Nyíradonyban a májusi európai parlamenti (Ep-) választást, amely szavai szerint értékválasztás lesz az erős nemzetek Európája és az európai egyesült államok között. Jakab István az agrárvezetők országjárásának nyíradonyi állomásán tartott…

Migránsokkal riogatta a gazdákat a Magosz elnöke Nyíradonyban

Hírklikk
-
  19.04.09 08:10 Külföld

Sorsdöntőnek nevezte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségének (Magosz) elnöke hétfőn Nyíradonyban a májusi európai parlamenti (EP-) választást, amely szavai szerint értékválasztás lesz az erős nemzetek Európája és az európai egyesült államok között.

Párt(h)arcok hatalmon és ellenzékből

Szabad Magyar Szó
-
  19.04.07 19:56 Külföld

Értékek: hatalom vagy gyengeség 2019: „Brüsszelben több hatalmat akarnak, több hatalmat akarnak az európai nemzetek felett. Ezt szolgálja egy nemzetek feletti szuperállam, az Európai Egyesült Államok terve. Ez a terv a brüsszeli elit hatalmi törekvése az Európát alkotó nemzetállamokkal szemben.” (Orbán Viktor beszéde, a Fidesz–KDNP…