Az MSZP kész megszavazni a Fidesz családpolitikai javaslatát

HVG
-
  19.03.28 09:04 Belföld

Egy feltétellel. De cserébe a Fidesz nemet nyom a szocialisták tervezetére. Leült egymással vitázni Novák Katalin államtitkár és a szocialista Bangóné Borbély Ildikó.

6 kapcsolódó hír

Novák Katalin: Egyedülálló Európában a magyar családpolitika

Magyar Nemzet
-
  19.03.28 08:17 Belföld

Az államtitkár hangsúlyozta, a kormány feladata, hogy élhető perspektívát kínáljon a fiataloknak, s ugyan önmagában nem elég az anyagi ösztönzés a gyermekvállaláshoz, de mégis fontos.

Hosszú még az út odáig, hogy ezt az országot családbarátnak lehessen nevezni

444
-
  19.03.27 22:41 Belföld

Ezt Novák Katalin családügyi államtitkár mondta az ELTE-n, miközben az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóval vitatkozott a kormány családpolitikájáról. Novák szerint ennyi támogatás soha nem járt még Magyarországon, Bangóné arra figyelmeztetett, hogy ez csapda.

Agyonverték Bangónét egy nyilvános vitán

Origo
-
  19.03.28 09:33 Belföld

Novák Katalin államtitkárral próbált vitatkozni, de szánalmasan kikapott. Az MSZP politikusa ismét nevetségessé vált.

Az Mszp hajlandó megszavazni a Fidesz családtámogatási javaslatait

Index
-
  19.03.27 23:04 Belföld

Igaz, ehhez nem fogják megkapni, amit cserébe kérnek. Ritka eseményen voltunk: fideszes államtitkár vitázott MSZP-s képviselővel. Novák Katalin egyetemisták előtt ette meg Bangóné Borbély Ildikót.

Novák vs. Bangóné – 1:0

Népszava
-
  19.03.27 21:09 [N/A]

Komoly témákról, demográfiáról és családpolitikáról vitázott szerda este a fideszes Novák Katalin és az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó – a barátságos indulás után nem kegyelmeztek egymásnak. (Belföld)

Novák Katalin cáfolta az MSZP-s Bangóné összes állítását

BorsOnline
-
  19.03.28 11:27 Bulvár

Zsúfolásig megtelt az ELTE jogi karának terme: nagyon sokan voltak kíváncsiak Novák Katalin és Bangóné Borbély Ildikó vitájára. Fontos bejelentés, humoros beszólás és érdemi vita egyaránt volt, a végeredményt azonban még az ellenzéki sajtó is azzal tálalta: a családügyi államtitkár nyerte az estet az MSZP országgyűlési képviselőjével…