Közös jelölteket indít az ellenzék Veszprémben az önkormányzati választáson

Propeller
-
  19.03.27 16:18 Választás

Együttműködnek és közös jelölteket állítanak a parlament ellenzéki pártjai a veszprémi önkormányzati választáson – közölték sajtótájékoztatón szerdán az érintett politika erők képviselői. Varga-Damm Andrea – fotó: Balogh Zoltán/MTI Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő azt mondta, összefogást vár el a társadalom a Fidesz…

11 kapcsolódó hír

Mégsem Szalma Botond lesz az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje

Ittlakunk
-
  19.03.27 16:45 Budapest 04. ker

Az újpesti ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje, Szalma Botond visszalépett: mégsem indul az őszi önkormányzati választáson. Szalma az Indexnek családi okokkal magyarázta a visszalépést - írja a lap. A családi okokat nem akarta részletezni, de azt mondta: a családja biztonsága az első számára.Az ellenzéki pártok a továbbiakban is…

Teljes ellenzéki összefogás Veszprémben

Hírklikk
-
  19.03.27 16:30 Választás

Együttműködnek és közös jelölteket állítanak a parlament ellenzéki pártjai a veszprémi önkormányzati választáson - közölték sajtótájékoztatón szerdán az érintett politika erők képviselői.

Közös ellenzéki jelölttel erősítene Veszprém is az önkormányzati választáson

Magyar Narancs
-
  19.03.27 15:03 Vélemény

Helyi ügyeken már többször megvalósult az ellenzéki összefogás.

Közös listával hódítaná vissza a fővárost az ellenzék

Blikk
-
  19.03.27 17:16 Választás

Bár a május végi európai parlamenti választásokon nem lesz közös ellenzéki lista, ám az őszi önkormányzati választásokon a tervek szerint a legtöbb helyen megvalósulhat, hogy a kormánypárti polgármester- vagy képviselőjelölttel szemben csak egy ellenzéki jelölt álljon szembe. Így a kormányellenes szavazatok nem fognak elaprózódni.

Ungár: A Jobbik az ellenzéki összefogás része

Dunaújváros
-
  19.03.27 12:02 Megyei

Az ellenzéki összefogás része a Jobbik is – jelentette ki Ungár Péter az Echo TV-ben. Az LMP országgyűlési képviselője világossá tette: pártja közösen készül a Jobbikkal az őszi önkormányzati választásra. A Jobbik antiszemita botrányaitól, pedig továbbra sem hajlandó elhatárolódni - írja a HÍR TV honlapja.

Alakul az ellenzéki összefogás.

OLKT
-
  19.03.27 08:13 Belföld

Megvalósult a teljes ellenzéki összefogás a Fidesszel szemben Székesfehérváron az őszi helyhatósági választásokra – értesült a Népszava. Információink szerint az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az LMP, a Jobbik és Márky-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma is egyezségre jutott: ennek eredményeképpen ősszel a…

Népszava: Székesfehérváron teljes összefogás lesz az önkormányzati választásokon, Veszprémben is közel a megegye…

Mérce
-
  19.03.27 07:16 Belföld

A Népszava értesülése szerint mindenben megegyeztek a pártok, és teljeskörű koordinációval készülnek az őszi önkormányzati választásokra Székesfehérváron.

Újabb helyeken alakul az összefogás

Népszava
-
  19.03.27 06:45 [N/A]

Megvalósult a teljes ellenzéki összefogás a Fidesszel szemben Székesfehérváron az őszi helyhatósági választásokra – értesült a Népszava. (Belföld)

Lakossági fórum a közösségi házban

Haon
-
  19.03.26 20:00 Megyei

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, dr. Márki-Zay Péter és dr. Hadházy Ákos lakossági fórumot tartott kedden este a Belvárosi Közösségi Házban.

Márki-Zay nem jelent meg a bírósági meghallgatáson

Vásárhely24
-
  19.03.26 16:27 Megyei

Az idézés ellenére nem jelent meg és nem is mentette ki magát Márki-Zay Péter kedden a Makói Járásbíróságon tartott személyes meghallgatás alól.