Boszniai szerb háborús bűnöst éltető dalt hallgatott az új-zélandi merénylő

Magyar Nemzet
-
  19.03.15 19:07 Baleset-bűnügy

Az ausztrál férfi a fejére szerelt kamera segítségével a Facebookon élőben közvetítette ámokfutását a Maszdzsid an-Núr mecsetnél.

8 kapcsolódó hír

Tömeggyilkosság Új-Zélandon: 49 emberrel végeztek mecsetekre támadó fegyveresek

HVG
-
  19.03.15 07:35 Baleset-bűnügy

Christchurchben a támadók a pénteki ima idején nyitottak tüzet két mecsetben. Négy embert már őrizetbe vettek, de lehetnek még társaik. A halálos áldozatok mellett még legalább 40-en megsebesültek. Közben egy másik város vasútállomásán bombákkal teli, elhagyott táskákat találtak a rendőrök, a szerkezeteket hatástalanították.

Döbbenetes! Élőben közvetítette mészárlását az új-zélandi terrorista

Lokál
-
  19.03.15 09:51 Baleset-bűnügy

Katonai ruhába öltözött fegyveres rontott be az egyik christchurchi mecsetbe, majd válogatás nélkül lövöldözni kezdett az imahelyen. Az első hírügynökségi jelentések szerint több százan voltak a mecsetben, ahonnan néhány kilométerre, egy másik helyen is terrortámadás történt. A legfrissebb adatok szerint 49-en haltak meg – számol be az…

Megdöbbentő részletek derültek ki az új-zélandi merénylőről

Infostart
-
  19.03.15 19:49 Baleset-bűnügy

Egy boszniai szerb háborús bűnöst éltető dalt hallgatott az új-zélandi Christchurch két mecsete elleni 49 halálos áldozatot követelő pénteki terrorcselekmények elkövetője tette végrehajtása során, fegyvereit pedig egyebek mellett fehér felsőbbrendűséget hirdető feliratok díszítették - közölte az AP amerikai hírügynökség.

Negyvenkilencre emelkedett az új-zélandi terrortámadás áldozatainak a száma

Parameter
-
  19.03.15 10:41 Határtalan

Korábban 40 halálos áldozatról és húsz súlyos sebesültről szóltak a jelentések. A város központjában lévő Maszdzsid al-Núr mecsetnél 41, Linwood külső kerület mecseténél hét ember halt meg, egy pedig kórházba szállítása után vesztette életét - mondta a rendőrfőkapitány, aki "nagyon alaposan kiterveltnek" nevezte a kettős merényletet. A…

Élő YouTube-videón közvetítette a mészárlást az egyik új-zélandi lövöldöző

Index
-
  19.03.15 08:43 Baleset-bűnügy

A rendőrség mindenkit arra kér, ne ossza meg a videót, a nagy online cégek folyamatosan törlik, de így is újra fel-felbukkan.

Vérengzés két mecsetben Új-Zélandon

Magyar Szó
-
  19.03.15 08:00 Baleset-bűnügy

A város központjában lévő Maszdzsid al-Núr mecsetnél 41, Linwood külső kerület mecseténél hét ember halt meg, egy pedig kórházba szállítása után vesztette életét - mondta a rendőrfőkapitány, aki "nagyon alaposan kiterveltnek" nevezte a kettős merényletet.

Élőben közvetítette a mészárlást: csak erős idegzetűeknek!

Ripost
-
  19.03.15 07:15 Baleset-bűnügy

Az új-zélandi mecsetben történt vérfürdőt élőben közvetítette az elkövető.

Legkevesebb 27-en meghaltak az új-zélandi lövöldözésben

BorsOnline
-
  19.03.15 07:10 Baleset-bűnügy

Az egyik elkövető a Facebookon élőben közvetítette a gyilkolást.