Csekély volt az érdeklődés az ellenzéki ünnepségeken

Magyar Nemzet
-
  19.03.16 10:44 Belföld

Saját ünnepségeik után valamennyi ellenzéki párt – a Mi Hazánk kivételével – átvonult a civilek Szabad sajtó útján tartott demonstrációjára.

9 kapcsolódó hír

Kormányellenes tüntetés kezdődött Budapesten

Propeller
-
  19.03.15 15:22 Belföld

A Szabad Sajtó útjára vonultak ki az ellenzéki pártok. Fotó: Balogh Zoltán/MTI 18:30  Egy kisebb csoport a közmédia székháza felé indult. A beszédek összefoglalója: A Szabad sajtó úton felállított emelvényen a pártok képviselői közül elsőként a Demokratikus Koalíció (DK) EP-választási listáját vezető Dobrev Klára szólalt fel, aki…

Márciusi kiáltvány a Parlament kapuján

Hírklikk
-
  19.03.16 05:00 Belföld

A március 15-i ellenzéki tüntetés résztvevői közül többen átvonultak a Kossuth térre. A tüntetésen felszólaló politikusok és civilek közösen kitűzték a rendezvényen is felolvasott, nyolcpontos Márciusi kiáltványt az Országház kapujára.

Március 15. – Tüntetés a Szabad sajtó útján

RTL Klub
-
  19.03.15 15:23 [N/A]

Március 15-én az ellenzéki pártok és civilek közös tüntetést szerveztek a Szabad sajtó útjára. A demonstráción felszólalók között van Dobrev Klára a DK-tól, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és a jobbikos Jakab Péter.  

A Szabad sajtó útjáról a rendezvényen résztvevők elindultak a Kossuth térre

Police
-
  19.03.15 17:18 Belföld

A Szabad sajtó útjáról a rendezvényen résztvevők elindultak a Kossuth térre Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 03. 15., p - 17:37 A Budapest V., Szabad sajtó útjáról a befejezettnek nyilvánított rendezvény résztvevői a Kossuth térre vonulnak.

Közös tüntetésen álltak ki az összefogás mellett az ellenzéki pártok

Debreceni Nap
-
  19.03.15 22:31 Belföld

Közös tüntetésen álltak ki az összefogás fontossága mellett a parlamenti képviselettel rendelkező ellenzéki pártok pénteken Budapesten, a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából tartott rendezvényen. A Szabad sajtó úton felállított emelvényen a pártok képviselői közül elsőként a Demokratikus Koalíció (DK) EP-választási listáját…

Rendőrsorfal mögött kitűzték a Parlamentre az ellenzéki 8 pontot - képgaléria

Népszava
-
  19.03.15 19:04 [N/A]

A Szabad sajtó útról a Kossuth térre vonultak az ellenzéki politikusok és szimpatizánsaik, ahol kitűzték a követeléseiket az épületre. Néhányan elindultak a tévészékházhoz, de az érdeklődés jócskán alább hagyott. (Fotógaléria; Belföld)

Dobrev: Az Európai Egyesült Államok nem lázálom

Mandiner
-
  19.03.15 15:41 Belföld

Össz-ellenzéki tüntetést tartottak a Szabad sajtó útján, néhány ezres részvétellel. Az ellenzéki képviselők egymást mellé álltak a színpadra, közösen elénekelték az európai himnuszt és a Szózatot. Ezt követően a Kossuth térre indultak, hogy kifüggesszék közös ellenzéki kiáltványukat.

Közös kiáltvánnyal állt elő az ellenzék, ki is tűzték a Parlament kerítésére

Magyar Hang
-
  19.03.15 15:02 Belföld

Egy színpadon álltak és az összefogásról beszéltek ellenzéki politikusok és civilek a Szabad sajtó útján.

Kormányellenes tüntetés, megemlékezés Békéscsabán

Beol
-
  19.03.14 22:15 Belföld

Ellenzéki pártok és civilek tartottak csütörtökön kormányellenes tüntetést és március 15-ei megemlékezést Békéscsabán. A megmozduláson nagyjából hatvanan vettek részt.