Még nem tartja reális célnak Verstappen legyőzését Gasly

M4 Sport
-
  19.03.14 15:15 Forma1

Tél tesztbalesetei ellenére pozitívan értékelte felkészülését Pierre Gasly, aki Red Bull-os debütálásán nem várja el magától egyből Max Verstappen legyőzését.

5 kapcsolódó hír

Verstappen: Értékelnünk kell minden egyes napot, amikor felébredünk…

F1világ
-
  19.03.14 12:36 Forma1

Meghatóan nyilatkozott a Forma-1 nemrég elhunyt versenyigazgatójáról, Charlie Whitingról a Red Bull fiatal versenyzője, Max Verstappen.

F1: Hamilton a 2. szabadedzést is behúzta Melbourne-ben

NSO
-
  19.03.15 07:31 Forma1

Az első után a második szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az idénynyitó Ausztrál Nagydíj hétvégéjén. A második helyen a Mercedes pilótájának csapattársa, Valtteri Bottas végzett. A harmadik és a negyedik hely a Red Bull párosáé lett Max Verstappen, Pierre Gasly sorrendben.

Villeneuve: A Red Bull a Team Verstappen

Formula
-
  19.03.14 10:19 Forma1

Jacques Villeneuve szerint a Red Bull jelenleg annyira látványosan a fiatal holland pilótára épül, hogy Pierre Gasly számára nagy fejtörést okozhat teljesítményével kitűnni a vezérpilóta mellett.

Villeneuve: A Red Bull a Verstappen-csapat

Motorsport
-
  19.03.13 19:05 Forma1

A Red Bull pilótapárosának fele új, hiszen Daniel Ricciardo 2018 nyarán úgy döntött, a Renault-hoz igazol. Verstappen mellé a 23 éves Pierre Gasly érkezik, ezzel a Red Bull lesz a legalacsonyabb átlagéletkorral rendelkező istálló a Forma-1-ben.Az egyszeres világbajnok, Jacques Villeneuve egyetért abban Ricciardóval, hogy a Red Bull Verstappent…

Szörfözni mentek a Red Bull versenyzői: Gasly „elázott” (videó+képek)

Motorsport
-
  19.03.13 13:39 Forma1

A Red Bull mindig igyekszik érdekesebb programokat találni a versenyzőinek, és ez ezúttal sem volt másképp, immáron Ausztráliában, mely Pierre Gasly számára az első lesz a Red Bull Racing színeiben.Az eseményen Max Verstappen is képviseltette magát, de a holland csak a távolból figyelte az eseményeket, míg Pierre elmerült a habokban, amit…