Weber reagált Orbán bocsánatkérésére

ATV
-
  19.03.14 19:52 Belföld

Orbán Viktor magyar miniszterelnök bocsánatkérése első jelzés, ez azonban még nem oldja meg a Fidesz európai néppárti (EPP) tagságával kapcsolatos alapvető kérdést - jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje.

4 kapcsolódó hír

A német választók kizárnák a Fideszt az Európai Néppártból

HVG
-
  19.03.14 10:26 Külföld

A Fideszt kizárnák az Európai Néppártból (EPP), ha ez a német uniós pártok szavazóin múlna – derült ki abból a felmérésből, amelynek eredményét a Deutsche Telekom ismertette híroldalán. Az EPP-ben március 20-án szándékoznak szavazni a Fidesz esetleges kizárásáról.

Orbán térdre rogyott a "hasznos idióták" előtt

Hírklikk
-
  19.03.14 17:35 Belföld

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra azt a levelet, amelyet azoknak a néppárti vezetőknek írt, akik kezdeményezték a Fidesz kizárását az Európai Néppártból (EPP).

Egy kis farok csóválná az Európai Uniót

Hírhatár
-
  19.03.14 13:46 Megyei

Orbán Viktor miniszterelnök levelet intézett azokhoz a néppárti vezetőkhöz, akik kezdeményezték a Fidesz kizárását az Európai Néppártból (EPP); írásában a Fidesz elnöke bocsánatot kér "a támadó nyelvezetért", de fenntartja politikai álláspontját - értesült a Reuters.

Ha a német uniós pártok szavazóin múlik, a Fideszt kizárják

Huppa
-
  19.03.14 12:59 Vélemény

Ez derült ki abból a felmérésből, amelynek eredményét a Deutsche Telekom ismertette híroldalán. Az Európai Néppártban március 20-án szándékoznak szavazni a Fidesz esetleges kizárásáról. A német szavazók szerint már most világos az eredmény: közel 67 százalék látja úgy, hogy a Fideszt ki kell zárni. Arra a kérdésre, hogy „Kizárja-e a…