Az volt a legérdekesebb Orbán beszédében, ami nem hangzott el

168 Óra Online
-
  19.03.15 15:08 Belföld

A Weber-látogatás után és a Fidesz tagságát tárgyaló európai néppárti frakcióülés előtt tartott ünnepi beszéd célja elsősorban a hívek lelkesítése volt. Bárhogy lesz, Orbán lesz.

9 kapcsolódó hír

A CEU üdvözli Weber közbenjárását, de jogi garanciát vár Orbántól

ATV
-
  19.03.14 17:41 Belföld

A Közép-európai Egyetem (CEU) üdvözli Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője közbenjárását az intézmény ügyében, de jogi garanciát vár működésének biztosítására a miniszterelnöktől.

Orbán Viktor ezt nem fogja könnyen megúszni, újabb feltételt szabott az Európai Néppárt

168 Óra Online
-
  19.03.14 10:04 Belföld

Úgy tűnik, az Európai Néppártnak (EPP) már nem elegendő a kedden Budapesten járt csúcsjelölt Manfred Weber által szabott három feltétel - bocsánatkérés, az EU-t gyalázó kampány leállítása, a CEU budapesti működésének biztosítása - teljesítése ahhoz, hogy ne zárják ki soraikból a Fideszt. A Népszava információi szerint az EPP azt is akarja,…

Weber: Orbán Viktor bocsánatkérése első jelzés

Mandiner
-
  19.03.14 19:13 Belföld

„A magyar miniszterelnök bocsánatkérése első jelzés, de nem oldja meg a Fidesz EPP tagságával kapcsolatos alapvető kérdést" – jelentette ki Manfred Weber csütörtökön.

Weber: Orbán bocsánatkérése nem oldja meg az alapvető kérdéseket

Napi
-
  19.03.14 22:00 Külföld

Orbán Viktor bocsánatkérése első jelzés, ez azonban még nem oldja meg a Fidesz európai néppárti (EPP) tagságával kapcsolatos alapvető kérdést – mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje.

Weber: Orbán bocsánatkérése még nem oldotta meg a gondot

Neokohn
-
  19.03.14 19:17 Külföld

A bajor miniszterelnök pedig hangsúlyozta: az EPP egy értékközösség, az értékek pedig nem képezik alku tárgyát.

Hiller: kapcsolat van a CEU és az MTA ügye között

Hírklikk
-
  19.03.15 07:43 Belföld

„Ne tegyünk úgy, mintha ez egy szakmai kérdés lenne. A CEU ügye politikai kérdés. Nem az egyetem színvonalával vagy a működésével volt probléma. Nem akarták, hogy legyen” – jelentette ki Hiller István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában csütörtök este. A volt miniszter szerint tartalmilag egyértelműen összefügg a Közép-Európai…

Manfred Weber: Orbán Viktor bocsánatkérése az első jelzés

Infostart
-
  19.03.14 19:14 Belföld

Az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje hozzátette azonban, hogy ez még nem oldja meg a Fidesz európai néppárti tagságával kapcsolatos alapvető kérdést.

Orbánnak döntenie kell, hogy elfogadja Weber utolsó ajánlatát vagy távozik!

Pesti Bulvár
-
  19.03.15 08:25 Belföld

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője, Budapesti látogatása alkalmával közölte Orbánnal, milyen feltételek teljesítése mellett maradhat a Fidesz a Néppárt tagja. A korábban közölt feltételek egyike volt, hogy a CEU Budapesten maradhasson. Ezért a mostani látogatásán meg is fogalmazta erre vonatkozó javaslatát – közölte a 444.hu.…

Weber szerint Orbán bocsánatkérése az első jelzés

Index
-
  19.03.14 19:28 Külföld

De tartóst megoldást akarnak, az nem az, hogy hetente megfutják ugyanazokat a köröket.