A láthatatlan természetfotós munkáiból nyílt kiállítás

Travelo
-
  19.03.14 10:18 Utazás

A Szent István téren egészen április elejéig látható lesz az ingyenes tárlat.

9 kapcsolódó hír

Az év természetfotósa, Máté Bence képeiből nyílt kiálllítás Budapesten

Femcafe
-
  19.03.13 22:30 Életmód

Szerdától lehet megnézni az ismert természetfotós kiállítását.

Világhírű magyar természetfotós képeiből nyílt kiállítás Budapesten

Igényes férfi
-
  19.03.14 06:45 Életmód

Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás szerdán Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren.

Akár világ körüli turnéra is indulhatnak Máté Bence természetfotói

Infostart
-
  19.03.13 16:59 Kultúra

A Szent István téren látható szerdától Máté Bence világhírű természetfotós szabadtéri kiállítása, amelyen 333 négyzetméter üvegfelületen összesen 623 fotót tekinthetnek meg az érdeklődők. A tárlat anyagát év végéig 8 magyarországi nagyvárosban láthatja majd a közönség.

Máté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten

ZooZoo
-
  19.03.14 07:10 Állatvilág

 Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás szerdán Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren. Máté Bence képein a madarak és az állatok olyan természetes módon viselkednek, hogy jó látható, még csak nem is sejtik, hogy valaki figyeli őket – mondta Áder János köztársasági elnök a kiállítás megnyitóján. “Neki…

Máté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten

MaHu
-
  19.03.14 00:30 Kultúra

Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás szerdán Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren.

Máté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten

Érdekes Világ
-
  19.03.14 12:32 Életmód

Máté Bence természetfotós mintegy hatszáz fotójából nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren. Máté Bence képein a madarak és az állatok olyan természetes módon viselkednek, hogy jó látható, még csak nem is sejtik, hogy valaki figyeli őket – mondta Áder János köztársasági elnök a kiállítás megnyitóján. “Neki…

Győrbe is ellátogatnak Máté Bence természetfotói

Győr Plusz
-
  19.03.14 06:21 Kultúra

Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás szerdán Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren. A kiállítás országos turnéra indul.  

Máté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás

NullHatEgy
-
  19.03.13 20:18 Kultúra

Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás szerdán Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren. A fotóművész számtalan nemzetközi természetfotós díj mellett elsőként nyerte el az Év Ifjú Természetfotósa, majd felnőtt kategóriában a szakma Oscar-díjaként is számon tartott Az év természetfotósa (Wildlife…

Áprilisban láthatjuk a legjobb magyar természetfotós szabadtéri kiállítását Debrecen főterén

Dehir
-
  19.03.13 19:39 Megyei

Debrecen, Budapest - Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten. A következő állomás Debrecen lesz.