Felpezsdül Zalakaros az ünnepi hétvégén

Termálfürdő
-
  19.03.13 19:30 Utazás

Családi nap vidám gyermekprogramokkal és forradalmi szaunanapok a fürdőben, futóverseny ingyenes vércukorméréssel: a márciusi hosszú hétvégén minden korosztály számára tartalmas ünnepi programokkal készülnek Zalakaroson.

3 kapcsolódó hír

Fürdős programok a hosszú hétvégén

Termal Online
-
  19.03.12 22:14 Utazás

A március 15-i hosszú hétvégére gyerekfoglalkozásokkal, éjszakai programokkal, szaunaszeánszokkal és sztárfellépőkkel készülnek a fürdők. Találtunk néhány akciót is.

Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én

hírbalaton
-
  19.03.14 14:58 Belföld

Ingyenesen látogathatók kormányrendelet szerint a kulturális intézmények a nemzeti ünnepeken. Minden év március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án, állampolgárságra való tekintet nélkül mindenki belépőjegy megvásárlása nélkül látogathat meg számos múzeumot. Keszthelyen például megtekinthető lesz a Történelmi…

Forradalmi hétvége a múzeumokban

kultura.hu
-
  19.03.14 08:06 Kultúra

Mint minden nemzeti ünnepünk alkalmával, így március 15-én is ingyenesen látogathatóak a magyar közgyűjtemények. A lehetőséget kihasználva ezt a tavaszi napot számtalan kulturális élménnyel tölthetjük meg. A tartalmas és izgalmas időtöltéshez múzeumaink és kiállítóhelyeink a családok számára külön eseményekkel is készülnek.