Eltörlik az állampapírok kamatadóját! Súlyos tízezreket nyerhetünk

Portfolio
-
  19.03.13 09:17 Pénzügy

A tegnap benyújtott törvényjavaslat szerint a június 1. után kibocsátott lakossági állampapírok esetében eltörölnék a kamatadót. Számításaink szerint egymillió forint befektetéssel és az egyes konstrukciók saját futamidejével számolva...

4 kapcsolódó hír

Júniustól jobban megéri állampapírt vásárolni

Magyar Nemzet
-
  19.03.13 15:33 Gazdaság

Amennyiben az Országgyűlés elfogadja a benyújtott javaslatot, akkor a júniust követően kibocsátott lakossági állampapírok kamata után nem kell majd adót fizetni.

Lakossági állampapírok – Adómentessé válhat a kamatjövedelem

Az Üzlet
-
  19.03.13 12:53 Gazdaság

Amennyiben az Országgyűlés elfogadja a Pénzügyminisztérium javaslatát, június elsejétől még inkább megéri állampapírt vásárolni, mivel az azt követően kibocsátott lakossági állampapírok kamata után nem kell majd adót fizetni.

Júniustól vásároljon állampapírt!

ProfitLine
-
  19.03.13 23:00 Gazdaság

Amennyiben az Országgyűlés elfogadja a Pénzügyminisztérium kedden benyújtott javaslatát, június elsejétől még inkább megéri állampapírt vásárolni, mivel az azt követően kibocsátott lakossági állampapírok kamata után nem kell majd adót fizetni - közölte a Pénzügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

Most ez a legjobban kamatozó magyar állampapír

Infostart
-
  19.03.13 20:20 Gazdaság

A Pénzügyminisztérium javaslata alapján eltörölnék a június 1-e után kibocsátott lakossági állampapírok esetében a kamatadót. A babakötvénynél is változásra számítanak, most ez a legjobban kamatozó magyar állampapír.