Újabb pártok szorgalmazzák a Fidesz kizárását

ATV
-
  19.02.28 21:05 Belföld

A svéd Mérsékelt Párt és a finn Nemzeti Koalíciós Párt után két belga és egy luxemburgi párt is úgy gondolja, nincs helye a Fidesznek az EPP-ben.

8 kapcsolódó hír

Három párt is levelet írt a Néppárt elnökének, hogy zárja ki a Fideszt

HVG
-
  19.02.28 19:26 Belföld

Rohamtempóban sodródik a néppárti kizárás felé a Fidesz, most belga és luxemburgi konzervatívok kérik Joseph Daul néppárti elnököt, hogy cselekedjen.

Politico: egy portugál tagpárt is a Fidesz kizárását kezdeményezte az EPP-ből

Propeller
-
  19.03.01 10:06 Külföld

A portugál Demokratikus és Szociális Centrum-Néppárt (CDS-PP) is indítványozta a Fidesz kizárását a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártból (EPP) – jelentette pénteken a Politico. A brüsszeli híroldal arról számolt be portugál sajtójelentések alapján, hogy a szintén EPP-tagpárt CDS-PP az európai pártcsalád elnökségének írt levelet…

A portugál konzervatívoknak elegük van, ők is száműznék a Fideszt az Európai Néppártból a plakátkampány miatt

168 Óra Online
-
  19.03.01 10:05 Külföld

A portugál Demokratikus és Szociális Centrum-Néppárt (CDS-PP) is indítványozta a Fidesz kizárását a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártból (EPP) - jelentette pénteken a Politico. A brüsszeli portál a portugál sajtó nyomán számol be arról, hogy a szintén EPP-tagpárt CDS-PP az európai pártcsalád elnökségének írt levelet a…

Egy portugál tagpárt is a Fidesz kizárását kezdeményezte

Hírklikk
-
  19.03.01 10:14 Belföld

A portugál Demokratikus és Szociális Centrum-Néppárt (CDS-PP) is indítványozta a Fidesz kizárását a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártból (EPP) - jelentette pénteken a Politico.

Már hét párt akarja kitenni a Néppártból a Fideszt

Blikk
-
  19.03.01 18:13 Belföld

Brüsszel ― Tovább csökkent a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) támogatottsága, ám a várható 181 mandátumával még mindig magabiztosan megőrizheti első helyét a szociáldemokraták előtt, akik 135 hellyel kalkulálhatnak – derült ki az Európai Parlament legfrissebb mandátumbecsléséből.

Egy portugál párt is indítványozta a Fidesz kizárását az EPP-ből

Népszava
-
  19.03.01 11:10 [N/A]

Levélben fordult a CDS-PP az európai pártcsalád elnökségéhez. Szerintük a Fidesz „nyilvánvalóan, szándékosan bomlasztja az Európai Néppárt egységét”. (Belföld)

Újabb tagpártok kezdeményezték a Fidesz kizárását az EPP-ből

Magyar Szó
-
  19.03.01 10:11 Külföld

A portugál Demokratikus és Szociális Centrum-Néppárt (CDS-PP), majd a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) is indítványozta a Fidesz kizárását a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártból (EPP).