Mágenheim doktort kőbe faragták - a Nagy Fehér örök

Infostart
-
  19.02.26 19:20 Belföld

Az Országos Mentőszolgálat kedden táblaavatással állított emléket a Szomszédok című sorozatnak, amiért 12 éven keresztül öregbítette a mentők hírnevét. Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője beszélt a részletekről.

5 kapcsolódó hír

Mentősök hozták össze újra a Szomszédokat

BorsOnline
-
  19.02.27 03:00 Bulvár

Az Országos Mentőszolgálat kedden délelőtt táblaavatással állított emléket Magyarország legnézettebb sorozatának, a Szomszédoknak. Kulka János, Malek Andrea és a rendező, Horváth Ádám is tiszteletét tette.

Hatalmas megtiszteltetés érte az ország Mágenheim dokiját (részletek a cikkben)

BalraMagyar
-
  19.02.26 18:42 Vélemény

Dr. Mágenheim szerepében 12 éven keresztül öregbítette a mentők hírnevét Kulka János. Az ünnepélyes avatáson a sorozat rendezője és több másik színésze is ott volt. Magyarország valaha volt egyik legnépszerűbb sorozata, a Szomszédok ugyan már lassan 20 éve befejeződött, de kultusza a mai napig tart. Amellett, hogy a hétköznapi…

Emléket állítottak a mentők a Szomszédoknak

Cívishír
-
  19.02.26 18:30 Megyei

Mágenheim doktor is eljött.

Táblaavatással állított emléket az Országos Mentőszolgálat a Szomszédok teleregénynek

Debreceni Nap
-
  19.02.26 13:44 Belföld

Emléktáblát kaptak Mágenheim dokiék. Felső kép: Horváth Ádám, a Szomszédok című tévéfilmsorozat rendezője (b) beszél, mögötte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője (b2), a dr. Szalóki Esztert alakító Malek Andrea (j4), a Mágenheim doktort alakító Kulka János (j3) és a dr. Nagy Éva orvost alakító Simorjay…

Friss fotó, elképesztő formában van Kulka János

Ripost
-
  19.02.26 11:07 Bulvár

Az Országos Mentőszolgálat táblaavatással állít emléket a Szomszédoknak, amiért 12 éven keresztül öregbítette a mentők jó hírnevét.