Palkovics: A fenntarthatóság és a környezetvédelem a járműipar legnagyobb kihívása

Lokál
-
  19.02.22 14:45 Belföld

A közlekedési rendszerek fenntarthatósága és a környezet védelme, vagyis a káros anyagok kibocsátásának csökkentése a járműipar legfontosabb kihívása - mondta az innovációs és technológiai miniszter a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpontjának rendezvényén pénteken.

5 kapcsolódó hír

Palkovics László: A fenntarthatóság és a környezetvédelem a járműipar legnagyobb kihívása

Magyar Nemzet
-
  19.02.22 15:00 Gazdaság

Palkovics László közölte, hogy Magyarország a járműipar jövőjéhez különösen az intelligens autók, a járműirányítási rendszerek fejlesztésével járulhat hozzá.

Az MTA vagyonát eddig minden kormány tiszteletben tartotta, a negyedik Orbán-kormányt kivéve

168 Óra Online
-
  19.02.21 20:22 Belföld

A Magyar Tudományos Akadémia kutatóhálózatát és vagyonát érintő kormányzati átalakítási terveket próbálták értelmezni az Akadémiai Dolgozók Fóruma csütörtök délutáni műhelybeszélgetésén. Az átalakításról ugyanis már több terv napvilágra került, de még mindig kevés a konkrétum. A legutóbbi változat szerint a Corvinus Egyetem…

Palkovics László szerint ez a járműipar legnagyobb kihívása

autopro
-
  19.02.22 16:36 

A közlekedési rendszerek fenntarthatósága és a környezet védelme, vagyis a káros anyagok kibocsátásának csökkentése a járműipar legfontosabb kihívása – mondta az innovációs és technológiai miniszter a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpontjának rendezvényén pénteken.

Nagy kihívás a széndioxid-kibocsátás csökkentése

TőzsdeFórum
-
  19.02.22 16:20 Gazdaság

A környezetvédelem a járműipar legnagyobb kihívása.

Tudósok vitáztak a Palkovics-tervről

Népszava
-
  19.02.21 21:05 [N/A]

Biztosítékok és garanciák nélkül marad a hazai tudományosság, ha a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatóhálózata – a Budapesti Corvinus Egyetemhez hasonlóan – alapítványi kézbe kerül – hangzott el az Akadémiai Dolgozók Fórumának csütörtöki rendezvényén, ahol az MTA-t érintő minisztériumi terveket vitatták meg. (Belföld)