A német zöldpárt vezetője a Fidesz kizárására szólította fel az Európai Néppártot

Propeller
-
  19.02.22 12:37 Belföld

A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot. Annalena Baerbock a düsseldorfi Rheinische…

5 kapcsolódó hír

Weber nem hívta fel Orbánt a plakátkampány miatt, Gulyás nem érti, miért zárnák ki őket a Néppártból

HVG
-
  19.02.21 13:15 Belföld

A kormány hamarosan minden választónak levelet küld a Soros–Juncker-plakátkampányról, amely az Európai Bizottság szerint hamis és megtévesztő.

Gulyás: Nem zárják ki a Fideszt a Néppártból

ATV
-
  19.02.21 13:10 Belföld

Gulyás Gergely szerint nem zárják ki a Fideszt a Néppártból sem most, sem az EP-választás után. A Soros-Juncker plakátkampányuk miatt nem telefonált Orbán Viktornak sem Joseph Daul, sem Manfred Weber - mondta el a Kormányinfón a kancelláriaminiszter az ATV kérdéseire.

Most aztán nagyon berágtak az Orbán-kormányra

Napi
-
  19.02.21 08:36 Belföld

Még egy név nélkül nyilatkozó fideszes képviselői is elismerte, hogy az új Soros-Juncker plakátokkal valószínűleg kiverte a biztosítékot az Európai Néppártban az Orbán-kormány.

A Fidesz kizárására szólították fel az Európai Néppártot

Hírklikk
-
  19.02.22 12:10 Belföld

A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot.

A Fidesz kizárására szólított fel

Demokrata
-
  19.02.22 11:13 Vélemény

A német zöldpárt vezetője a Fidesz kizárására szólította fel az Európai Néppártot.