Képek: Órákkal a bemutató előtt kiszivároghatott a Samsung összehajtható telefonja

HVG
-
  19.02.20 18:38 Mobiltech

Már csak egy kicsit kellett volna titokban tartani az idei év vélhetően legizgalmasabb Samsung-mobilját, de a szerda esti premier előtt két (renderelt) sajtóképnek látszó felvétel is kiszivárgott a Galaxy Foldról.

8 kapcsolódó hír

Itt a jövő 2000 dollárért: májustól kapható a Galaxy Fold

Bitport
-
  19.02.21 12:28 Mobiltech

Bemutatta a Samsung az összehajtható képernyős mobilját. Így lehet egybeépíteni telefont és tabletet. Kijöttek az új csúcstelefonok is.

Kellemesen csalódtunk a Galaxy Fold-ban

GSMring
-
  19.02.21 06:19 Mobiltech

Miután a tegnapi napon kezdetét vette az Unpacked, szinte pillanatok alatt le is rántotta a leplet a dél-koreai cég a hajlítható mobiljáról a Galaxy Fold-ról. A sokak által várt Galaxy Fold-al indította a tegnapi rendezvényt a Samsung. Az újdonság valóban lenyűgözőre sikerült amit persze majd meg is kell fizetni. A hardvert valószínűleg már senkine

Okosórát és aktivitásmérőt is leleplezett a Samsung – Galaxy: Watch Active, Fit, Fit e

ByTech
-
  19.02.21 19:46 Mobiltech

A dél-koreai gyártó bődületes termékpalettát pakolt le az asztalra a tegnapi Unpacked eseményén.

Itt van végre a Samsung összehajtható telefonja (videó és képek)

Digital Hungary
-
  19.02.21 10:22 Mobiltech

Hivatalosan is bemutatták az S10 széria mellett a kinyitható tabletet (bocsánat). Nem lesz olcsó játékszer, ahogyan a Galaxy legújabb szériája sem.

HWSW: Itt a Samsung összehajtható telefonja

Gamekapocs
-
  19.02.21 11:00 Gaming

Tegnap bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei. A koreai óriás átrajzolt Galaxy S-szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Itt a Samsung kinyitható telefonja - és négy S10 modell

HWSW
-
  19.02.21 09:30 Mobiltech

A koreai óriás átrajzolt Galaxy S szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10, ami nem egy, hanem egyszerre négy mobil

Blikk
-
  19.02.20 21:28 Bulvár

Míg régebben egy-egy mobilt mutattak be évente, most egyszerre négyet. És persze a régóta várt összehajtható telefont is.

Samsung Galaxy Fold – Itt a várva várt hajlítható telefon!

NapiDroid
-
  19.02.20 20:39 Mobiltech

Sok éves várakozás után végre bemutatkozott a Samsung Galaxy Fold, a dél-koreai gyártó első hajlítható okostelefonja, ami tulajdonképpen egy mobil-tablet hibrid. Az alap koncepció ugyanaz, amit már számtalanszor leírtunk nektek. A hagyományos okostelefonok maximális kijelzőmérete behatárolt, lassan nem férnek be a zsebünkbe, így…