Ingyenes előadásokat hirdetett a Nemzeti Színház

ProfitLine
-
  19.02.20 06:00 Gazdaság

Belépődíj nélküli előadásokat hirdetett a Nemzeti Színház olyan felnőttek számára, akiket élethelyzetük megakadályoz abban, hogy színházlátogatók legyenek - közölte az intézmény az MTI-vel kedden.

5 kapcsolódó hír

Ingyenes előadásokra várja a hátrányos helyzetű felnőtteket a Nemzeti Színház

Ittlakunk
-
  19.02.19 23:23 Budapest 01. ker

Az ingyenes előadásokat az idén indult új program, #anemzetimindenkie keretében hirdetik meg. A sorozat első előadása február 18-án a Vitéz lélek volt – olvasható a színház közleményében.A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével 400 hátrányos helyzetű, idős, beteg, otthontalan és mozgáskorlátozott ember vett részt az eladáson. A…

Ingyenes előadások hátrányos helyzetű felnőtteknek a Nemzeti Színházban

kultura.hu
-
  19.02.19 15:33 Kultúra

Belépődíj nélküli előadásokat hirdetett a Nemzeti Színház olyan felnőttek számára, akiket élethelyzetük megakadályoz abban, hogy színházlátogatók legyenek. Az ingyenes előadásokat az idén indult új program, #anemzetimindenkie keretében hirdetik meg. A sorozat első előadása hétfőn a Vitéz lélek volt.

Ingyenes előadások hátrányos helyzetű felnőtteknek a Nemzeti Színházban

Közszolgálat
-
  19.02.19 13:08 Színes

Belépődíj nélküli előadásokat hirdetett a Nemzeti Színház olyan felnőttek számára, akiket élethelyzetük megakadályoz abban, hogy színházlátogatók legyenek – közölte az ...

Elképesztő kezdeményezéssel igyekszik segíteni a hátrányos helyzetű embereken a Nemzeti Színház

Blikk
-
  19.02.19 15:28 Belföld

Belépődíj nélküli előadásokat hirdetett a Nemzeti Színház olyan felnőttek számára, akiket élethelyzetük megakadályoz abban, hogy színházlátogatók legyenek – közölte az intézmény az MTI-vel kedden.