További családtámogatási programok jöhetnek?

ATV
-
  19.02.20 09:11 Belföld

A kormányfő által bejelentetett hét ponttal nem zárult le a családok megsegítése - mondta Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

5 kapcsolódó hír

Még februárban is vásárol festményt az MNB

Napi
-
  19.02.20 06:43 Cégvilág

Noha hivatalosan decemberben lezárult a Magyar Nemzeti Bank négy éves műkincsvásárlási programja, egy nyolc festményből álló portrésorozat megszerzéséről most februárban tudtak megállapodni az eladó New York-i tulajdonossal.

Az MNB a környezettudatosság irányába tolja a pénzintézeteket

Digital Hungary
-
  19.02.19 16:20 Gazdaság

A környezettudatos „bankolást″ szorgalmazza a Magyar Nemzeti Bank (MNB) februárban meghirdetett Zöld Programja - mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán kedden.

A környezettudatos “bankolást” szorgalmazza az MNB új programja

Debreceni Nap
-
  19.02.19 11:32 Gazdaság

A környezettudatos “bankolást” szorgalmazza a Magyar Nemzeti Bank (MNB) februárban meghirdetett Zöld Programja – mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán kedden. Hozzátette: az MNB azt szeretné, hogy a pénzügyi szolgáltatók lakásbiztosítás és autóbiztosítás keretében kedvezőbb díjat adjanak azoknak az…

A környezettudatos “bankolást” szorgalmazza az MNB új programja

Trademagazin
-
  19.02.19 10:05 Gazdaság

A környezettudatos “bankolást” szorgalmazza a Magyar Nemzeti Bank (MNB) februárban meghirdetett Zöld Programja – mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán kedden. Hozzátette: az MNB azt

Környezettudatos bankolást akar a Magyar Nemzeti Bank

Dehir
-
  19.02.19 09:43 Megyei

Budapest - Az MNB azt szeretné, hogy a pénzügyi szolgáltatók lakásbiztosítás és autóbiztosítás keretében kedvezőbb díjat adjanak azoknak, akik elektromos autót vagy napelemmel felszerelt házat biztosítanak.