Energiatároló céget vásárolt a Shell

Napi
-
  19.02.18 17:38 Cégvilág

Felvásárolta a Shell a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán - írja az MTI a Shell Overseas Investment B.V. tájékoztatása nyomán.

3 kapcsolódó hír

Felvásárolta a Shell a sonnen céget

ProfitLine
-
  19.02.19 08:00 Gazdaság

Felvásárolta a Shell a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán - tájékoztatta a Shell Overseas Investment B.V. hétfőn az MTI-t.

Energetikai szolgáltatót vásárolt fel a Shell

autopro
-
  19.02.19 10:59 

Felvásárolta a Shell a Sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán.

Innovatív energetikai szolgáltatót vásárolt fel a Shell

Digitálisan
-
  19.02.18 17:41 Tudomány

Felvásárolta a Shell a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán. A felvásárlás a Shell 2018 májusában végrehajtott beruházásával jön létre, az engedélyeztetési eljárás lezárulása után a sonnen teljes egészében a…