Gyárfás Tamás a félelem fogságában

Magyar Nemzet
-
  19.02.16 07:05 Belföld

A felbujtóként gyanúsított korábbi sportvezető leszögezte, egyetlen olyan hangfelvétel sem kerülhet elő, amely azt bizonyítaná, hogy megbízást adott Fenyő János médiacézár megölésére.

4 kapcsolódó hír

Gyárfás: Féltem a bosszútól

ATV
-
  19.02.16 10:08 Belföld

A sportvezető a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, azért nem fordult a rendőrséghez az újabb zsarolási kísérlet miatt, mert félt a bosszútól. Gyárfás Tamás február 6-án saját indíttatásból írásban tett vallomást.

Gyárfás: "a zsarolás alatt pénzügyi követelést értettem"

HVG
-
  19.02.16 08:20 Belföld

Félt a zsarolók bosszújától - a Magyar Nemzetnek adott interjúban ezzel magyarázza a Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamás egykori úszószövetségi elnök, hogy miért nem fordult a rendőrséghez az újabb zsarolási kísérlet miatt.

Gyárfás: féltem a zsarolók bosszújától

Propeller
-
  19.02.16 10:24 Baleset-bűnügy

"Nem vagyok szakértő, én tartok attól, hogy ha egy bűnözőt feljelentek, azt megbosszulják" – nyilatkozta Gyárfás. Fotó: MTI /Koszticsák Szilárd Félt a zsarolók bosszújától – a Magyar Nemzetnek adott interjúban ezzel magyarázza a Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamás, hogy miért nem fordult a rendőrséghez az…

Gyárfás a bosszútól félt

Hírklikk
-
  19.02.16 17:47 Belföld

Gyárfás Tamás a Magyar Nemzetnek adott interjúban kijelentette, azért nem fordult a rendőrséghez az újabb zsarolási kísérlet miatt, mert félt a zsarolók bosszújától. Leszögezte, egyetlen olyan hangfelvétel sem kerülhet elő, amely azt bizonyítaná, hogy megbízást adott Fenyő János médiacézár megölésére.