A közfejlesztési tanács elé kerül a repülőtéri zajterhelés ügye

Magyar Nemzet
-
  19.02.12 16:30 Belföld

Palkovics László és Tarlós István folytatja és felgyorsítja az egyeztetéseket a Liszt Ferenc-repülőtér zajszennyezésével kapcsolatos lakossági panaszok rendezése érdekében.

14 kapcsolódó hír

A közfejlesztési tanács elé is viszik a repülőtéri zajterhelés ügyét

Híradó
-
  19.02.12 17:51 Belföld

Palkovics László és Tarlós István folytatja és felgyorsítja az egyeztetéseket

Cseresnyés Péter szerint nem az MTA költségvetésének visszatartása okozza a kárt, hanem a félinformációk

168 Óra Online
-
  19.02.13 10:44 Belföld

Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője írásbeli kérdést tett fel Palkovics László innovációs és technológiai miniszternek arról érdeklődve, hogy a minisztérium miért tartja vissza a Magyar Tudományos Akadémia támogatását.

Nem marad következmények nélkül a ferihegyi repülőzaj

Infostart
-
  19.02.13 08:41 Belföld

Az érintett szervezetek bevonásával újabb tárgyalás volt kedden a Városházán a Liszt Ferenc-Nemzetközi repülőtér környezetében tapasztalható zajszennyezés miatt. A főpolgármester az ügyet napirendre tűzi a Fővárosi Közfejlesztési Tanács ülésén is.

Egyeztetnek a repülőtéri zajterhelésről

Lokál
-
  19.02.13 00:01 Belföld

Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére január óta zajlanak egyeztetések a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér működésével összefüggő zajterhelésről.

A közfejlesztési tanács elé is viszik a repülőtéri zajterhelés ügyét

Lokál
-
  19.02.12 15:56 Belföld

Tarlós István főpolgármester Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel egyetértésben úgy döntött, hogy a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér működésével összefüggő zajterhelés problémáját előterjesztik a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában is, amelynek mindketten tagjai - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

Az MTA elnöksége tárgyalásokat kér a kutatóintézetek ügyében

Napi
-
  19.02.12 20:40 Gazdaság

Ülést tartott kedden a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöksége, a testület többségi szavazással elfogadott határozatában felkérte Lovász László elnököt, hogy "haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat" Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel az akadémiai kutatóintézetek jövőbeni struktúrájára vonatkozó miniszteri…

MI Koalíció: a robotok nem veszik el az emberek munkáját

OrientPress
-
  19.02.13 15:20 Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére megtartotta első szakmai napját a Digitális Jólét Program (Djp) keretében létrejött Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció 2019. február 12-én Budapesten.

ITM: megtartotta első szakmai napját az Mesterséges Intelligencia Koalíció

Digitálisan
-
  19.02.13 15:44 Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére megtartotta első szakmai napját a Digitális Jólét Program (DJP) keretében létrejött Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció kedden Budapesten – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az MI Koalíció első…

MI Koalíció: digitalizációval, automatizációval növelhető a versenyképesség

Az Üzlet
-
  19.02.13 14:51 Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére megtartotta első szakmai napját a Digitális Jólét Program keretében létrejött Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció.

Palkovics: csaknem 800 milliárd forint kormányzati forrás debreceni fejlesztésekre

Innoportal
-
  19.02.13 09:03 Pénzügy

A magyar kormány 2030-ig mintegy 700-800 milliárd forint forrást biztosít debreceni fejlesztésekre – jelezte az innovációs és technológiai miniszter pénteken a Debreceni Egyetemen (DE) rendezett üzleti-befektetői fórumon. Palkovics László elmondta: a Debrecen 2030 – A Kárpát-medence észak-keleti régiójának központja című projekt…

MTA - Az elnökség tárgyalásokat kér a kutatóintézetek ügyében

MaHu
-
  19.02.12 20:08 Belföld

Felkérték az innovációs és technológiai minisztert, hogy "biztosítsa az akadémiai kutatóhelyek törvényben garantált alapfinanszírozását".

döntöttek az MTA sorsáról, ez áll a most megjelent határozatban

Blikk
-
  19.02.12 19:45 Belföld

Kedden döntött az MTA elnöksége a Palkovics-csomag ügyében.

Fővárosi szinten egyeztetnek a repülőtéri zajterhelésről

Közszolgálat
-
  19.02.12 12:54 Belföld

Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére január óta zajlanak egyeztetések a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér működésével összefüggő zajterhelésről a Fővárosi Önkormányzat, az Innovációs ...

Folyamatosan egyeztetnek a repülőtéri zajterhelésről

OrientPress
-
  19.02.12 09:00 Baleset-bűnügy

Tarlós István főpolgármester kezdeményezésére január óta zajlanak egyeztetések a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér működésével összefüggő zajterhelésről a Fővárosi Önkormányzat, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm), a Budapest Airport Zrt., a HungaroControl Zrt. és az érintett civil csoportok képviselőinek bevonásával –…