Megelégelte a magyarellenes szurkolást a Sepsi vezetősége

Mandiner
-
  19.02.11 15:29 Külföld

Hiába fújták le lassan két napja, nem csitulnak az indulatok a szombati Sepsi – Dinamo Bucuresti mérkőzés kapcsán – ismertette a Főtér. A mérkőzést a bukaresti csapat nyerte meg egy büntetővel.

5 kapcsolódó hír

Közleményt adott ki a Sepsi a magyarellenes megnyilvánulásokkal kapcsolatban

Csakfoci
-
  19.02.11 18:47 Foci

A sepsiszentgyörgyiek szerint emberi és nemzeti méltóságukban alázták meg a klubhoz tartozó embereket, a Román Labdarúgó Szövetséghez és a Hivatásos Labdarúgóligához fordultak.

Sepsi OSK: szóvá tették a magyarellenes megnyilvánulásokat

Székelyhon
-
  19.02.11 13:12 Sport

Közleményt adott ki a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatának vezetősége, amelyben elítéli az együttes legutóbbi mérkőzésen tapasztalt magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulásokat, és emiatt az illetékesek intézkedéseit várja.

Sepsi OSK: közleményben tiltakoznak a magyarellenes megnyilvánulások ellen

NSO
-
  19.02.11 12:27 Foci

Második idei mérkőzését is elvesztette a Sepsi OSK a román labdarúgó-bajnokság élvonalában: a szentgyörgyi stadionban hiába buzdította csaknem 5000 néző a hazaiakat a Dinamo ellen, a vendégek nyertek 1–0-ra. A találkozón olyan magyarellenes megnyilvánulásokat tettek a vendégszurkolók, melyeket nem hagyott szó nélkül a Sepsi.

A Sepsi Osk közleménye a a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulásokról

Erdély Ma
-
  19.02.11 10:07 Határtalan

A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások.