Szeles és kissé hűvösebb idő várható a jövő héten

Propeller
-
  19.02.10 15:22 Időjárás

Szeles és kissé hűvösebb idő várható a jövő héten, de a hétvégén ismét többfelé 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Sok lesz a napsütés, de csapadékra, helyenként hózáporra is készülni kell. Fotó: Pixabay.com Hétfőn a déli és keleti megyékben eleinte még több helyen eshet az eső, míg az ország más tájain futó zápor, esetleg…

8 kapcsolódó hír

Bedurvul az időjárás hétfőtől

NLC
-
  19.02.10 15:57 Időjárás

Szeles és kissé hűvösebb idő várható a jövő héten, a hétvégén azonban ismét többfelé 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Sok lesz a napsütés, de csapadékra, helyenként hózáporra is készülni kell.

Este már eső is lehet, itt a várható időjárás hétfő estig

Biztosító Magazin
-
  19.02.11 07:06 Időjárás

Kora estétől megvastagszik a felhőzet, éjszaka már országszerte borult lesz az ég. Az esti óráktól egyre többfelé ered el az eső, zápor, az Északi-középhegységben helyenként havas eső is hullhat. Hétfőn a nap második felében északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, de keleten estig borult marad az ég.

Szeles és kissé hűvösebb idő várható a jövő héten

24
-
  19.02.10 15:34 Időjárás

De a hétvégén majd ismét többfelé 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Sok lesz a napsütés, de csapadékra, helyenként hózáporra is készülni kell.

Enyhe, napos hétvége várható, egészen vasárnap estig

hirado.hu
-
  19.02.09 13:42 Időjárás

Vasárnap késő délután megnövekszik a felhőzet.

Szeles, jobbára napos, de hűvös idő várható a héten

SzegedMa
-
  19.02.11 04:30 Időjárás

De csapadékra, helyenként hózáporra is készülni kell...

Szeszélyes áprilisi...ja nem, februári idő jön

fmc
-
  19.02.10 18:14 Időjárás

Szél, napsütés, hózápor és plusz tíz fok - erre mondják, hogy szeszélyes, mint a tavaszi időjárás. Akkor ez tulajdonképpen reményre ad okot: bár még csak február közepén járunk, de a tavasz ígérete már igenis ott lóg a levegőben!

Kissé szeles, enyhe idő várható, lassan feloszló köddel

BorsOnline
-
  19.02.10 08:45 Időjárás

Vasárnap sok felhő lesz felettünk, de a nap első felében helyenként elvékonyodhat, néhol szakadozottabb lehet a felhőzet, említésre méltó csapadék csak a késő délutáni, kora esti órákban fordulhat elő az északi tájakon. A középső és nyugati megyékben sokfelé indul párával, sűrű köddel a nap, ami helyenként csak lassan oszlik…