Azonnal kirúgták az esztergomi Suzuki dolgozóját, miután új szakszervezeti titkár lett

Portfolio
-
  19.02.10 08:15 Gazdaság

Azonnali hatállyal elbocsátották az esztergomi Suzuki gyár területéről azt a dolgozót, aki az újonnan alakuló alapszervezet titkára lett volna - írja a Mérce.hu. A férfit szakszervezeti tisztségviselőként munkajogi védelem illetné...

9 kapcsolódó hír

Azonnal kirúgták a magyar Suzukitól a még csak alakuló szakszervezet leendő titkárát

168 Óra Online
-
  19.02.10 13:03 Belföld

Azonnali hatállyal elbocsátották és kitiltották az esztergomi Suzuki gyár területéről azt a dolgozót, aki az újonnan alakuló alapszervezet titkára lett volna. A férfit szakszervezeti tisztségviselőként munkajogi védelem illetné, de a Suzuki még az alapszervezet megalakulásáról való hivatalos értesítés előtt elbocsátotta – írja a Mérce.

Azonnal kirúgták az esztergomi Suzukiból a férfit, aki a most induló alapszervezet titkára lett volna

HVG
-
  19.02.10 12:58 Belföld

A Vasasnál úgy tudták, a 14 éve ott dolgozó férfi munkájára nem volt panasz, most mégis erre hivatkozva bocsátották el.

Lebukott az esztergomi Suzuki: kirúgták a férfit

24
-
  19.02.10 11:52 Külföld

A Vasasnál úgy tudják, soha semmilyen panasz nem érkezett az elbocsátott férfira.

Feszültség a magyar Suzukinál: azonnal kirúgták a szervezkedő munkatársat

Napi
-
  19.02.10 09:49 Gazdaság

Azonnali hatállyal elbocsátották az esztergomi Suzuki gyártól azt a dolgozót, aki az újonnan alakuló alapszervezet titkára lett volna. A férfit szakszervezeti tisztségviselőként munkajogi védelem illetné, de a Suzuki még az alapszervezet megalakulásáról való hivatalos értesítés előtt elbocsátotta, értesült a mérce.hu.

Szakszervezeti titkárrá választották, másnap kirúgták

RTL Klub
-
  19.02.10 18:50 [N/A]

Csütörtökön szakszervezeti titkárrá választották, másnap délelőtt kirúgták. A Vasas Szakszervezetek Szövetsége szerint azért szűnt meg a munkaviszonya a kétgyermekes, középvezetői beosztásban dolgozó férfinak, mert tisztséget vállalt a frissen alakult érdekvédelmi szervezetben. A Suzuki viszont azzal indokolta neki az elbocsátást, hogy…

Azonnali hatállyal kirúgták az esztergomi Suzukitól az alakuló szakszervezet titkárát

Debreceni Nap
-
  19.02.10 14:01 Belföld

Azonnali hatállyal elbocsátották a dolgozót, aki a Vasas Szakszervezeti Szövetség alapszervezetét vezette volna a Suzuki esztergomi gyárában – írja a Mérce. A hivatalos közlés szerint nem voltak megelégedve az illető munkájával, de ezt kétségessé teszi, hogy az illető 14 éve dolgozott ott, panaszt soha nem kapott a munkájára, ráadásul egy nagyobb…

Biztonságiak vezették el a Suzukinál alakuló szakszervezeti alapszervezet titkárát: azonnal kirúgták

Népszava
-
  19.02.10 11:15 [N/A]

Felvetődött már a gyanú korábban is, hogy az autógyártó cég nyomást gyakorol a munkavállalókra, így fojtva el az érdekvédelmi szerveződéseket. A Vasas a munkaügyi bírósághoz fordul.

Vasas Szakszervezet: azonnali hatállyal elbocsátotta a Suzuki az alakuló alapszervezet titkárát

Mérce
-
  19.02.09 19:09 Vélemény

A férfit szakszervezeti tisztségviselőként munkajogi védelem illetné, de a Suzuki még az alapszervezet megalakulásáról való hivatalos értesítés előtt elbocsátotta, és biztonsági őrökkel kikísérte a dolgozót.

Balhé a magyar Suzuki gyárban, bíróságon folytatódik az ügy

Hírklikk
-
  19.02.10 12:23 Belföld

Azonnali hatállyal elbocsátotta az esztergomi Suzuki azt a dolgozót, aki az újonnan alakuló szakszervezeti alapszervezet titkára lett volna - írja a Mérce.hu.