Mabisz: sok munkahelyen marad béren kívüli juttatásként a kockázati biztosítás

Portfolio
-
  19.01.30 16:41 Pénzügy

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkaadók közel negyede továbbra is számol béren kívüli juttatásaiban a kockázati biztosításokkal - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán, az MTI-vel. A Mabisz közleménye...

7 kapcsolódó hír

Mabisz: a munkáltatók közel negyede idén is kínál kockázati biztosítást

GazdaságPortál
-
  19.01.30 16:48 Gazdaság

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkaadók közel negyede továbbra is számol béren kívüli juttatásaiban a kockázati biztosításokkal – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán, az MTI-vel. A Mabisz közleménye szerint a Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központjának a Cafeteria TREND Magazin…

A munkáltatók egy része kínál kockázati biztosítást

ProfitLine
-
  19.01.30 17:00 Gazdaság

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkaadók közel negyede továbbra is számol béren kívüli juttatásaiban a kockázati biztosításokkal - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán, az MTI-vel.

Több tucat gyárral egyezett meg a vegyipari dolgozók szakszervezete a 400 túlóra kizárásáról

Mérce
-
  19.01.31 14:21 Gazdaság

A túlmunka kérdése mellette azonban problémát jelent a béren kívüli juttatások adóváltozása, több helyen sztrájkba torkollhatnak a bértárgyalások.

MABISZ: célszerű lenne növelni a biztosítási védelem szintjét

Biztosítási Szemle
-
  19.01.30 10:00 Gazdaság

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkáltatók közel negyede szerepeltetni kívánja a fix juttatásai között a kockázati biztosítást, hívja fel a figyelmet a MABISZ közleménye.

A munkáltatók közel negyede idén is kínál kockázati biztosítást

VG
-
  19.01.30 18:44 Gazdaság

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkaadók közel negyede továbbra is számol béren kívüli juttatásaiban a kockázati biztosításokkal.

Mabisz: a munkáltatók közel negyede idén is kínál kockázati biztosítást

OrientPress
-
  19.01.30 17:55 Belföld

Az év eleji adóváltozások ellenére a munkaadók közel negyede továbbra is számol béren kívüli juttatásaiban a kockázati biztosításokkal - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán.

A munkáltatók közel negyede idén is kínál kockázati biztosítást

Dehir
-
  19.01.30 16:49 Megyei

Budapest - Átmeneti ideig a tavaly megkötött szerződések alapján fizetett díjakra még igénybe lehet venni a minimálbér 30 százalékáig terjedő adókedvezményt.