Kapcsolódó megyék

Főtáv: folyik a belváros távhőhálózatba való bekapcsolása

Propeller
-
  19.01.30 23:29 Belföld

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet hídi tranzitvezeték építése – tájékoztatta a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. szerdán az MTI-t. Fotó: Pixabay A távhőt a Főtáv Kéménymentes belváros programjának keretében az Erzsébet hídon vezetik át Budáról Pestre. A tervek szerint 2022-re…

6 kapcsolódó hír

Több milliárdos távhőfejlesztés indul Budapesten

Mandiner
-
  19.01.30 21:34 Vélemény

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet hídi tranzitvezeték építése. Ez lesz az utóbbi évek legnagyobb ilyen beruházása.

Főtáv: Folyik a belváros távhőhálózatba való bekapcsolása

Lokál
-
  19.01.31 09:15 Belföld

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet hídi tranzitvezeték építése - tájékoztatta a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. szerdán az MTI-t.

Épül a távhő Budapesten: Lehet a tervezők nem vették észre a hegyet

Napi
-
  19.01.30 11:25 Gazdaság

Folytatódik a Főtáv Kéménymentes Belváros elnevezésű projektje, mely során további budapestieket vonnak be a távhőrendszerbe - jelentette be a cég.

Folyik a belváros távhőhálózatba való bekapcsolása

OrientPress
-
  19.01.31 08:21 Gazdaság

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet hídi tranzitvezeték építése - tájékoztatott a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. szerdán.

Folyik a belváros távhőhálózatba való bekapcsolása

KamaraOnline
-
  19.01.31 15:18 Gazdaság

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet-hídi tranzitvezeték építése - tájékoztatott a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.

Főtáv: folyik a belváros távhőhálózatba való bekapcsolása

Realista
-
  19.01.30 22:10 Otthon

Folynak a budapesti belváros távhőhálózatba bekapcsolásának munkálatai, az Erzsébet hídi tranzitvezeték építése - tájékoztatott a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.