Eldőlt: Jardim váltja Henryt

Extrafoci
-
  19.01.26 08:50 Sport

A korábbi tréner veszi át újra az AS Monaco irányítását.A hercegségbeli klub pénteken bejelentette, hogy Leonardo Jardim a csapat új vezetőedzője – pontosabban régi-új, merthogy a portugál szakemberrel kezdte meg a szezont a csapat, de a gyenge eredmények miatt elküldték októberben, és a francia Thierry Henryt nevezték ki a helyére. Ez a…

7 kapcsolódó hír

Monaco: a csalódott Henry sikeres folytatást kívánt

NSO
-
  19.01.26 11:59 Foci

Thierry Henry csalódottan kommentálta a történéseket, miután pénteken a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco menesztette három hónapos regnálása után, és a helyére visszahozta az új-régi trénert, Leonardo Jardimot.

Jardimot hívták vissza Henry helyett

Bama
-
  19.01.26 08:59 Sport

Alig több mint három hónappal menesztése után pénteken ismét Leonardo Jardimot bízták meg vezetőedzőként az AS Monaco labdarúgócsapatánál.

Jardimot hívták vissza Henry helyett

Beol
-
  19.01.26 08:59 Sport

Alig több mint három hónappal menesztése után pénteken ismét Leonardo Jardimot bízták meg vezetőedzőként az AS Monaco labdarúgócsapatánál.

Menesztése után visszavette a Monaco irányítását Jardim

Parameter
-
  19.01.26 08:43 Határtalan

A 44 éves trénert október közepén állították fel a kispadról, helyét pedig Thierry Henry vette át, de utóbbival húsz mérkőzésen mindössze négyszer győzött a csapat, így csütörtökön felmentették a munkavégzés alól. Jardim két és fél évre szóló szerződést írt alá a klubhoz, amely jelenleg a kiesést jelentő 19. helyen áll a húszcsapatos francia…

Monaco: visszatérhet Thierry Henry elődje

Haon
-
  19.01.26 08:13 Sport

Hamarosan bejelenthetik Leonardo Jardimot a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco vezetőedzőjének. A portugál szakembert nemrég menesztették a monacóiak, és most úgy tűnik, hogy ő térhet vissza a felfüggesztett Thierry Henry helyére.

Ifjú angol támadót igazolt a Bordeaux! – hivatalos

FociClub
-
  19.01.26 10:41 Foci

A Manchester City utánpótlásában is megfordult csatár 2023-ig szóló szerződést írt alá a neves francia csapattal...

Monaco: hihetetlen, visszatérhet Thierry Henry elődje! – sajtóhír

NSO
-
  19.01.25 09:58 Foci

A LÉquipe szerint hamarosan bejelenthetik Leonardo Jardimot a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco vezetőedzőjének. A portugál szakembert nagyjából három és fél hónappal ezelőtt menesztették a monacóiak, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy ő térhet vissza a felfüggesztett Thierry Henry helyére.