Üzent a minisztérium a súlyos betegséggel élőknek: öt éven belül kaphatnak vissza pénzt

HVG
-
  19.01.24 13:24 Gazdaság

Megerősítette a Pénzügyminisztérium, hogy az ötéves elévülési időn belül visszamenőlegesen is lehet érvényesíteni a személyi kedvezményre való jogosultságot, ha valakinek olyan fogyatékossága van, amely idén került fel a súlyos fogyatékosságok listájára.

8 kapcsolódó hír

Izer: megduplázódhat idén az személyi adókedvezményt igénybevevők száma

Adó
-
  19.01.24 17:04 Gazdaság

A január 1-től hatályos jogszabályváltozással kibővült azon betegségcsoportok köre, amelyekre a kedvezmény érvényesíthető - közölte a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a tárca csütörtöki közleménye szerint. 

Visszamenőlegesen is érvényesíthető a személyi kedvezmény

hirado.hu
-
  19.01.24 14:22 Gazdaság

Az újonnan bekerült betegségcsoportokat érintő adókedvezményt akár öt évre visszamenőleg is lehet érvényesíteni.

Visszamenőlegesen is érvényesíthető a személyi kedvezmény

Körös Hírcentrum
-
  19.01.25 12:00 Egészség

A Pénzügyminisztérium számításai szerint akár meg is duplázódhat a személyi adókedvezményt igénybevevők száma. Idéntől ugyanis az évi 89.400 forintos adókedvezmény már számos női- és férfibetegség után is jár. Az újonnan bekerült betegségcsoportokat érintő adókedvezményt akár öt évre visszamenőleg is lehet érvényesíteni – jelentette…

Megduplázódhat idén a személyi adókedvezményt igénybevevők száma

Dehir
-
  19.01.24 16:47 Megyei

Budapest - A január 1-től hatályos jogszabályváltozással kibővült azon betegségcsoportok köre, amelyekre a kedvezmény érvényesíthető.

Visszamenőlegesen is érvényesíthető a személyi kedvezmény

KamaraOnline
-
  19.01.25 08:53 Gazdaság

A Pénzügyminisztérium (PM) számításai szerint akár meg is duplázódhat a személyi adókedvezményt igénybevevők száma. Idéntől ugyanis az évi 89.400 forintos adókedvezmény már számos női- és férfibetegség után is jár.

Megduplázódhat idén a személyi adókedvezményt igénybevevők száma

Közszolgálat
-
  19.01.25 04:45 Színes

Megduplázódhat idén a személyi adókedvezményt igénybevevők száma, mivel a január 1-től hatályos jogszabályváltozással kibővült azon betegségcsoportok köre, amelyekre a kedvezmény ...

PM: megduplázódhat idén a személyi adókedvezményt igénybevevők száma

Haon
-
  19.01.24 16:48 Megyei

Megduplázódhat idén a személyi adókedvezményt igénybevevők száma, mivel a január 1- közölte a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a tárca csütörtöki közleménye szerint.

Visszamenőlegesen is érvényesíthető a személyi kedvezmény

VG
-
  19.01.24 16:26 Gazdaság

Tekintettel arra, hogy endometriózisban akár 200 ezer nő is érintett lehet, idén akár kétszeresére is nőhet az adókedvezményt igénybe vevők száma.